WordPress cursus: Een betere website met WordPress

In 1 dagdeel naar meer resultaat op je website

Voor (startende) ondernemers en organisaties

In een dagdeel leer je alles wat je nodig hebt om je website beter te maken met WordPress. We voorzien je van basiskennis WordPress en we leren je belangrijke vaardigheden om nog meer tevreden bezoekers te krijgen. En meer tevreden bezoekers zorgt voor meer resultaat, meer resultaat zorgt voor meer omzet!

We hebben deze cursus speciaal ingericht voor (startende) ondernemers en organisaties die al een WordPress website hebben en die nu willen leren hoe ze hun website beter kunnen beheren. Ook laten we je zien hoe je optimaal gebruik kan maken van de kracht van WordPress.

Wat leer je tijdens de cursus?

 • Meer resultaat door betere pagina’s
 • Wat is Content Management
 • Wat is goede content en waarom is het belangrijk
 • Content management & Google
 • Rondkijken in de WordPress admin
 • Het verschil tussen berichten en pagina’s
 • Een artikel aanmaken en opmaken, en het plaatsen van links
 • Afbeeldingen en bijlagen plaatsen
 • Video’s via Youtube invoegen
 • WordPress & Google
 • Navigatie op je website via menu’s en menu-item

WordPress cursus in detail

Cursusduur: 3,5 uur
Benodigde voorkennis: Om deze cursus te volgen is het handig als je al eens een keer met WordPress hebt gewerkt. De super-basis slaan we namelijk over.
Aantal deelnemers: minimaal 2, maximaal 4
Locatie: PEP, Piushaven 6 in Tilburg
Investering: €195 per persoon

Je werkt vanuit je eigen website, dus je maakt je website meteen een stuk beter.

De WordPress cursus wordt bij ons op kantoor in Tilburg gegeven. Je krijgt veel handige tips voor WordPress die je direct kan toepassen om jouw website te verbeteren. Direct toepasbaar met een snel resultaat. Ons doel: Meer tevreden bezoekers en meer succes op jouw website.

Jouw investering

De WordPress cursus van PEP kost slechts €195. Dit is inclusief een boek met handige informatie over WordPress. Vooraf bekijkt onze specialist jouw website zodat je tijdens de cursus meteen handige tips ontvangt. Na de cursus reserveren we nog 1 uur speciaal voor jou zodat je telefonisch of per e-mail vragen kunt stellen.

Kom je met meerdere personen? Dan krijg je natuurlijk korting. 

De cursus wordt ingepland op basis van interesse. 

Wat mensen ervan vonden

Veel gezien en geleerd.
Na deze cursus kun je niet wachten om met je website aan de slag te gaan.

Monica Verbaarschot
Gravure’85

Leerzame middag in een klein groepje en een ongedwongen sfeer. Benadering vanuit de praktijk met je eigen website als voorbeeld. Wel zo makkelijk! Best wel wat opgestoken dus!

Dennis de Wit
TBTA

De cursus gisteren was inspirerend en een zeer welkome aanvulling op de reeds aanwezige kennis van WordPress. De uitleg en de gegeven voorbeelden waren zeer visueel en daarmee heel goed herkenbaar. Er werd aan iedere deelnemer ruimschoots de tijd geboden om in te gaan in die individuele uitdagingen met betrekking tot hun te beheren websites. In zijn geheel een verhelderende, bruikbare en inspirerende avond. Smaakt naar meer!!

Hans Pluijms
De Enneagramacademie

De cursus bracht mij handige weetjes, heldere en bondige uitleg over het gebruik van WordPress én velen nieuwe inzichten in o.a. ranking(!). Niet alleen algemene uitleg maar ook nog eens op maat gemaakt (je bekijkt je website en die van je medecursisten). De cursus enthousiasmeert je om aan de slag te gaan met je website! Aanrader dus.

Karien Bonenkamp
Merlijn Groep

Meld je nu aan voor de cursus

Wil je meer informatie of je direct (vrijblijvend) aanmelden voor de cursus? Vul dan onderstaand formulier in. We nemen snel contact me je op.
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.