Who is that Senna girl?

Hallo, ik ben Senna. 24 jaar oud en een geboren & getogen Tilburger. Of nou ja, technisch gezien ben ik geboren in Goirle, maar dat valt ook onder Tilburg toch? Begin deze maand ben ik gestart bij PEP als sales- en projectmanager. In deze blog stel ik me graag even aan jullie voor. 

Een stukje geschiedenis

Ik wist van jongs af aan al heel goed wat ik later met mijn leven wilde doen; creatief bezig zijn! En dat in de breedste zin van het woord. Tijdschriften ontwerpen en evenementen bedenken, interieur styliste worden, concepten bedenken, voor een reclamebureau werken. Noem maar op. En het liefst allemaal tegelijkertijd!

Uiteindelijk ging ik studeren voor interactief media vormgeefster, in het Engels. Hier ben ik in 2016 voor afgestudeerd. Tijdens mijn studieperiode liep ik een jaar stage in Londen bij Shi Shi Ishi Marketing. Ik moest me tijdens mijn stage eigenlijk voornamelijk bezighouden met het coderen van websites en het vormgeven van huisstijlen. Toch merkte ik dat het organiseren van meet-ups en marketing en sales mij beter lag, gelukkig kon ik hier ook mee aan de slag bij Shi Shi Ishi.

Nog een studie, waarom niet?

Maar ik was voor mijn gevoel nog helemaal niet klaar met leren. Ik wilde graag nog wat dieper in grafisch vormgeven duiken. Daarom studeer ik momenteel ‘Media Styling’ aan de Academie Artemis in Amsterdam. Hiervoor stap ik één dag in de week met veel plezier in de trein.

Hier leer ik, onder andere, over trendanalyses en trendonderzoeken, communicatiestijl, typografie, beeldkeuze en kleur, materiaal en vorm- en belevingsaspecten.

Je kunt misschien wel begrijpen dat ik me bij PEP als een vis in het water voel.

Met passie binnen PEP

Na 4 jaar in de horeca gewerkt te hebben zit ik nu dus, vier dagen in de week, met mijn billen op een bureaustoel. En dat is zeker even omschakelen, van zo’n horecaritme naar iedere dag ’s ochtendsvroeg opstaan. Toch loop ik iedere ochtend met een grijns op mijn gezicht bij PEP naar binnen. Misschien een beetje moe, maar wel vol energie, want ik mag iedere dag weer genoeg nieuwe dingen doen en leren.

Ik ben nu iedere dag bij PEP ontzettend creatief bezig en kan dus met trots zeggen dat mijn meisjesdroom, om creatief bezig te zijn, uitgekomen is. Ik zit bij PEP helemaal op mijn plek!

Kun jij wel wat extra kleur, stijl of creativiteit in je leven gebruiken? Ik heb altijd zin in een babbel! Neem gerust contact met ons op en kom een bakje koffie drinken in onze creatieve studio in de Piushaven.

 

Zorg dat je website
voor jou gaat werken

  • Identificeer wat de doelen en uitgangspunten van jouw website zijn
  • Verhoog in slechts 10 minuten de waarde van je website
  • Minder copywrite kosten
  • Gebruik blogs om je bedrijf online (beter) vindbaar te maken
Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.