Wat is de werkwijze van PEP?

In deze stappen wordt de peper toegevoegd

1. Kennismaking

Het pad naar meer pit!

Wil jij scherpe content, een pittige animatie, een vurige huisstijl of een gepeperde strategie? Dan beginnen we met een kennismakingsgesprek. Met een flinke dosis Brabantse gezelligheid bespreken we wat we voor jou gaan betekenen. Wat je vraag ook is, we bedenken een strategie en branden daarna los.

Gele peper PEP
Gele peper PEP

2. Stijl bepalen

Hoe vurig mag het zijn?

Na onze kennismaking mag jij aan de slag. We ontvangen graag een aantal inspirerende voorbeelden waar jij het warm van krijgt. Beelden zeggen meer dan woorden, en met jouw input gaan wij een vurig ontwerp maken.

Gele peper PEP
Gele peper PEP

3. Kick-off

We branden los

Tijd om los te branden: we steken de koppen bij elkaar. Voordat we beginnen, organiseren we altijd een kick-off. Hier ontmoet je alle PEP’ers die betrokken zijn bij jouw project. Tijdens deze kick-off stellen we een doel, houden we een brainstormsessie en bedenken we een plan van aanpak.

4. Afspraken maken

pittig en daadkrachtig

Samen maken we heldere afspraken over de planning en deadlines. We nemen je mee in het proces en houden je op de hoogte van de stappen die we maken.

5. Conceptronde

Is het scherp genoeg?

Met passie en plezier zijn wij voor jou aan de slag gegaan. Vol trots laten we jou het eerste concept zien om te peilen of dit volledig op jouw wensen is afgestemd. Dit is het moment dat we graag jouw feedback ontvangen, om zo tot een scherp eindresultaat te komen. Geef jij je akkoord? Dan gaan wij vlammen!

Gele peper PEP

6. Oplevering

Op smaak gebracht

Dit is het dan: het vurige eindresultaat dat we met trots presenteren. Na een tijdje plannen we een evaluatiegesprek om te meten of de doelen behaald zijn.

Gele peper PEP
Gele peper PEP
Gele peper PEP

7. Evaluatie

Smaakt het naar meer?

Tijdens het evaluatiegesprek bespreken we het eindresultaat en bepalen we of het smaakt naar meer. Er liggen nog genoeg kansen voor jouw bedrijf en we aarzelen dan ook niet om je te prikkelen met onze ideeën.

Een pittig pepertje past perfect in mijn recept