Werken bij PEP

Heeft jouw loopbaan een oppepper nodig?

Met passie en plezier creatieve oplossingen op marketing gebied van maken voor onze klanten, daarvoor staan wij iedere dag op scherp. Binnen PEP barsten we van de creativiteit. En dat smaakt naar meer! Daarom zijn wij op zoek naar nieuwe pittige PEP’ers.

Openstaande vacatures

Advertisement Specialist

Zoek jij een baan in de schôônste stad van ’t laand? Dan is Tilburg the place to be! PEP gaat ontzettend hard, spring dus meteen op onze raket en groei met ons mee. Ter uitbreiding van ons online marketing team zoeken wij jou. Ben jij verslaafd aan campagnes en vinden we in jou onze nieuwe Advertisement koning(in)? Lees dan snel verder 👇

Vacature Advertisement Specialist
Vacature PHP Developer Desktop

PHP WordPress developer

PEP is hét marketing bureau in Tilburg. Wij maken creatieve content voor diverse klanten in de regio. Van video’s tot online campagnes, met als centrale punt WordPress websites. Wij ontwikkelen onze websites op maat en zijn daarom op zoek naar versterking van ons webteam.  Zoekt jouw loopbaan nog een opPEPper?

Open sollicitatie

Of je nu grafisch vormgever, developer, fotograaf, sales of juist marketeer bent, bij PEP hebben we een zeer breed team en dus veel kennis in huis. 

Toch zijn we altijd op zoek naar nieuw talent.
Wil jij groeien in jouw specialisme, of zie je kansen voor PEP? Stuur dan je CV, portfolio en motivatie naar ons op.

Gele peper PEP

Een pittig pepertje past perfect in mijn recept