Website laten bouwen door PEP?

De Belastingdienst betaalt mee!

Inmiddels weten we allemaal wel dat een website onmisbaar is. Jouw (potentiële) klanten bevinden zich hier! Hier wordt de eerste indruk opgedaan, kennis gemaakt en informatie verzameld. Superbelangrijk dus, maar ook een flinke investering.

Daarom zoeken veel ondernemers naar een alternatief. Ze gaan zelf aan de gang, omdat er wordt gedacht dat dit goedkoper is. Ondernemers bouwen dan zelf voor een paar tientjes per maand een website met een online websitebouwer.

Na een tijdje kom je erachter dat alles zelf doen toch niet ideaal is. Lekker goedkoop, dat wel, maar resultaten? Die blijven nog achter bij de verwachtingen die je hebt. Je merkt dat een website bouwen en bijhouden meer werk is dan je dacht. Zo krijgt jouw website niet de volledige aandacht, waardoor je er niet het maximale uithaalt. Zonde!

Gouden tip van ons

Wij hebben de gouden tip voor je: laat de Belastingdienst meebetalen aan jouw nieuwe website! De fiscus ziet een website namelijk in veel gevallen als investering. En dat levert voor jou een leuk voordeel op. Onder bepaalde voorwaarden kom je in aanmerking voor een investeringsaftrek. Deze benut je bij je jaarlijkse winstaangifte inkomstenbelasting of vennootschapsbelasting.

Het gevolg is dus minder belasting betalen, omdat het een aftrekpost is voor de belastingen. Deze besparing kan best fors zijn, dus het is zeker de moeite waard om dit eens uit te zoeken voor jouw website.

Heb je dankzij onze gouden tip meer financiële ruimte gekregen voor een goede website? Onze PEPpers helpen je graag met het bouwen en optimaliseren van je website. Wij zorgen ervoor dat jij een goede eerste indruk maakt én dat je website een goede zichtbaarheid en vindbaarheid heeft.

Interessant hè? Kijk even verder op onze website!

 

Babs is onze WordPress kenner en vertelt je graag meer over de mogelijkheden voor jouw website of webshop. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Kom langs voor een kop koffie

Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.