Jouw website

Het fundament van online marketing

Wat voor soort bedrijf je ook hebt, je wilt online goed zichtbaar zijn. Want jouw (potentiële) klant doet steeds vaker onderzoek op internet voordat hij of zij tot actie over gaat. Daarom starten we vrijwel ieder project met de website. Klopt het nog wel wat er staat? Vindt de bezoeker alle informatie die hij wenst?  En past de uitstraling van jouw website nog wel bij jouw bedrijf en ambities?

De website heeft een niet te onderschatten impact op de beeldvorming van jouw (potentiële) klant. 

Benieuwd hoe wij tegen jouw website aankijken? Laat een linkje achter en dan laten we je vrijblijvend zien waar kansen liggen.

Wordpress als techniek

Wij bouwen alle websites op de open-source techniek van Wordpress. Dit betekent geen dure licenties en veel bestaande code. Hierdoor kunnen we snel en betaalbaar ontwikkelen. Bovendien werken onze websites altijd goed, maakt niet uit via welk device jouw klant de website bezoekt. Duidelijke menu’s en geen vertraging in het laden van pagina’s (de nummer 1 irritatie van bezoekers).

Winnen met inhoud

Maar… jouw bezoeker wordt natuurlijk vooral jouw klant omdat de inhoud van de website aansluit bij zijn of haar behoefte. Aandacht voor deze inhoud is voor ons net zo belangrijk. In ons team daarom een eigen tekstschrijfster, fotograaf, grafisch designer en webbouwer die weten wat ze aan elkaar hebben. Zo ben je met één adres verzekerd van een website die wint!

E commerce

Meer dan alleen een webshop bouwen

Ruim 30% van onze tijd zijn we bezig met e-commerce projecten. We bouwen én activeren webshops. Want een webshop bouwen is één ding; ook het zorgen voor bezoekers en conversie vraagt om een deskundige aanpak.

Jij profiteert van onze ruime ervaring. We adviseren je bijvoorbeeld over het afhandelen van verkopen en over het opbouwen en vergroten van jouw klantenbestand. Alles om jouw webshop winstgevend te maken.

Veel van onze e-commerce projecten voeren we uit als product partner. 

 Hier lees je meer over deze manier van samenwerken.

 

 

 

Goedemiddag

Babs is onze Wordpress heldin en vertelt je graag meer over de mogelijkheden voor jouw website of webshop. Benieuwd wat wij voor jouw kunnen betekenen?

Kom langs voor een kop koffie