Brandende video's

Scherp: dat is wat je wilt zijn

Huize Geers

Huize Geers is een chocolaterie in de Piushaven in Tilburg, waar het al jaren een begrip is. Hein Geers staat als vierde generatie aan het hoofd van dit familiebedrijf. Hij maakt allerlei chocoladeproducten op ambachtelijke wijze, ‘van boon tot reep’. Ook de fruitsiroop of advocaat die als vulling van de bonbons gebruikt worden maakt hij zelf. Zijn passie voor het vak is enorm. Hij is al vanaf jonge leeftijd ondergedompeld in de chocolade. Letterlijk zelfs, want hij is als baby ooit in een chocolademachine gevallen.

Het verhaal van Huize Geers

Het verhaal van Huize Geers verdient het om verteld te worden. Dit hebben we daarom vastgelegd in een mooie portretvideo van Hein en zijn familiebedrijf.

Verhaal verteld in video

We hebben Hein geïnterviewd over het verhaal van Huize Geers. Als vanzelf rolde het verhaal van zijn tong. Het stond er in één keer goed op! Nu hadden we een goede basis om te bedenken welke beelden we wilden zien bij het verhaal. Hein liet ons alle processen zien en gaf ons de ruimte om overal mooie beelden van te maken. Ook mochten we regelmatig even van de heerlijke chocolade proeven. Dat lieten we ons natuurlijk geen tweede keer zeggen!

Gele peper PEP

Behind the scenes

Ik heb een pepper nodig! HELP!