VIDEO

Video: de ideale marketingtool!

Een beeld zegt meer dan duizend woorden; daar weten wij alles van! Onze videografen weten hoe een set in elkaar steekt en gaan met een frisse blik op zoek naar die beelden die jouw boodschap krachtig neerzetten. Door deskundige editing ontstaan video’s die jouw boodschap briljant overbrengen. Kies voor het concept dat past bij jouw doelstelling. Een kleine selectie uit onze concepten:

  • een corporate movie voor je interne cultuurprogramma of juist voor externe positionering
  • de aftermovie waarmee je de impact jouw event vergroot door ná het event zowel de sfeer als de inhoud nog eens onder de aandacht te brengen
  • een videoproductie waarbij een “vlogger” in combinatie met een videoteam het door jou gekozen onderwerp op een eigentijdse en leuke manier in beeld brengt.

Jouw boodschap versterken met video

Na briefing van jouw opdracht gaat een door ons geselecteerd team voor jou aan de slag. Van schets tot script, wij produceren jouw visuele content geheel op maat.

In onze creatieve studio komt alles samen. Wij gebruiken tal van video-attributen om jouw video vorm te geven en een onvergetelijk eindproduct af te leveren. Natuurlijk filmen we ook op locatie. Alles voor het juiste verhaal!

 

 

Wil je weten waar je kan beginnen? Rik of een van zijn collega’s vertelt je graag meer. Wij hebben alle kennis in huis om jouw video van het begin tot het einde te produceren. Van tof concept tot een indrukwekkende videoproductie. Een keer sparren over hoe video jouw merk kan versterken? Neem dan contact met ons op!

Kom langs voor een kop koffie