Verhuizen is een vak apart,
net als integrale dienstverlening

PEP verruilde afgelopen week samen met onze nieuwe collega’s van BriljantNet uit Breda hun vertrouwde werkomgeving. Om samen te gaan op onze nieuwe locatie in Tilburg. Ook de activiteiten en collega’s van Wij Zijn Tilburg gaan in hetzelfde pand hun activiteiten uitvoeren. Drie bedrijven, drie locaties en allemaal onder hetzelfde (nieuwe) dak.

Box
Box
Piushaven

De nieuwe locatie

De Piushaven in Tilburg, één van de meest bruisende en snel ontwikkelde gebieden van Tilburg, is het nieuwe vertrekpunt van onze activiteiten. Trots op deze nieuwe locatie en vol energie met de toffe mogelijkheden die deze locatie met zich meebrengen. Sfeer, gezelligheid, eendjes voeren in de haven en ook bereikbaarheid zijn allemaal geborgd en aanwezig. Veel inspiratie en mogelijkheden naast natuurlijk een meer dan fantastische werkomgeving qua huisvesting.

Piushaven

Nooit te oud om iets te leren

Een verhuizing is ook een moment waarop je zakelijk gezien weer iets kan leren. Belangrijk om tijd te nemen om terug te kijken en te reflecteren. Nu een paar dagen na de verhuizing vallen dan toch een paar zaken op;

Wat kan een team collega’s toch veel verzamelen en opslaan in een paar jaar. Het automatisme dat alle IT en telefonie gewoon werkt op je eigen vertrouwde locatie. Soort van blind in de ochtend op automatische piloot naar je werk rijden. Zo kan ik nog wel even doorgaan….

 

reflection
reflection
Plan

Het verhuisplan

Met een verhuisplan zijn we onze “migratie” gestart. In mijn optiek alles tot in de puntjes voorbereidt. Toch loop je in zo’n proces tegen onvoorziene omstandigheden aan. De bureaustoel die we toch over houden op de nieuwe locatie tot het ladekastje wat toch eigenlijk niet past. Wat hebben we veel via weggeef sites en contacten laten ophalen door nieuwe gebruikers. Toch ook wel dynamisch om hiermee andere mensen een plezier te kunnen doen waarbij jijzelf blij bent dat het wordt opgehaald. Een win-win situatie waarbij zonder “transactie” je elkaar toch verder kan brengen. Verbinden, één van de kernwaarden van Wij Zijn Tilburg (onze nieuwe kantoorgenoot).

 

 

Plan

Alles loopt op rolletjes

Eigenlijk is de gehele verhuizing op onze nieuwe locatie best goed verlopen. Techniek en automatisering blijft toch een apart onderwerp. Vanuit onze eigen dienstverlenende houding en werkattitude vol goede moed met de diverse bestaande installateurs en (deel)experts aan de slag. Dit heeft toch wel wat kopzorgen opgeleverd. Uiteindelijk was de samenhang tussen de deelonderwerpen op gebied van deze techniek niet in orde. Uiteindelijk met de juiste welwillende integrale expert toch alles werkend gekregen. Maar in aanvang het onderling doorverwijzen van (deel)expert naar (deel)expert blijft toch apart. Een integrale oplossing bieden, over deelexpertise heen, blijkt toch uniek te zijn.
Mooi inzicht en ervaring; een integrale dienstverlening met de wil om tot een passende oplossing te komen loont.

 

Strong

Samen staan we sterker

Intern kunnen we nu verder onze migratiestappen maken. Dit om ook bij PEP tot een verder groeiende integrale dienstverlening te komen. Vanaf heden met onze nieuwe collega’s van BriljantNet. De specialisten op gebied van digitale content in de breedste zin van het woord. Toegevoegde waarde leveren met als primaire doel de integrale oplossing voor onze klanten te kunnen bieden op gebied van marketing & communicatie. Dat is ons doel!

 

 

Strong

Aan de slag!

En natuurlijk ben ik best wel heel trots op ons hele team. Wat hebben we samen een werk verzet. Vanaf nu samen lekker aan het werk om onze krachten te bundelen om ook voor onze klanten fantastische creaties te maken. Dienstverlening met een integrale, oplossingsgerichte, benadering. Voor ons iets heel “normaals” waar we elke dag aan werken om het te verbeteren.

En niet te vergeten, ben je in de buurt? De koffie staat altijd klaar!

Maikel

 

athletes-athletics
athletes-athletics

Zorg dat je website voor jou gaat werken

Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.