Trotse sponsor van Festival van het Levenslied

Het Festival van het Levenslied is een gratis toegankelijk 2-daags Nederlandstalig muziekevenement met een groot centraal (openlucht) podium in de binnenstad van Tilburg. Twee dagen per jaar mag iedereen gratis genieten van Nederlandstalige Levenslied-muziek in de binnenstad van Tilburg.

Het Festival van het Levenslied is door de jaren heen zeer populair geworden voor mensen in Tilburg en van ver buiten de stad. Dit jaar behoren onder andere Henk Dissel, Jan Smit en Frans Bauer tot de line-up.

PEP is trots om als sponsor verbonden te zijn aan Festival van het Levenslied en hiermee dit prachtige Tilburgse initiatief te ondersteunen. De doelstelling van het gratis festival was een concert organiseren voor inwoners van Tilburg en in het bijzonder voor mensen die anders niet te mogelijkheid hadden een concert te bezoeken. Het enthousiasme en plezier dat dit festival overdraagt op de bezoekers past bij PEP als bedrijf, waar we elke dag weer met Passie en Plezier werken aan de vraagstukken van onze klanten.

Comments

comments

Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.