TRADING

Trading

Je bent ondernemer en hebt iedere dag nieuwe ideeën. Je kunt je tijd maar een keer besteden dus besteed je deze het liefst aan de dingen waar je energie van krijgt. Dat ene product heb je compleet uitgewerkt en je ziet het helemaal zitten. Het wordt tijd dat je actief de markt gaat benaderen. En daar krijgen wij energie van! Wij creëren een gezonde mix tussen on- en offlineactiviteiten. Dit varieert van het bijhouden van social media tot het bezoeken van potentiële klanten met jouw product tot het exploiteren van een complete webshop met jouw producten.

Samen ontwikkelen wij een marktbenaderingsplan waarin we bepalen hoe we jouw product in de markt gaan zetten. In een PEPP* schrijven we concreet op welke resultaten en doelstellingen we willen halen, via welke kanalen, en hoe we die samen bereiken.

*PEPP = Passie En Prestatie Plan

Ons idee over jouw idee

We zien vaak dat (nieuwe) ideeën niet of onvoldoende tot de markt komen omdat er maar een deel van de strategie voor marktbenadering wordt uitgevoerd. Een ondernemer alleen kan maar zoveel doen toch? Wij geloven daarom in een intensieve samenwerking. Wij worden onderdeel van jouw idee zodat wij -net als jij- veel te winnen hebben bij een succesvolle marktbenadering. Jij bent op die manier verzekerd van de inzet van ons volledige team; geen offertes of ideeën die niet tot uitvoer komen, niet onderop de prioriteitenlijst. Jij houdt je bezig met jouw product en wij benaderen de markt.

 

 

Jouw idee pitchen bij PEP

Ben jij getriggerd? Vind je het interessant om te kijken of we jouw product naar het volgende niveau kunnen tillen? Dan drinken we graag samen een kop koffie of thee.
We nemen een uur de tijd om jouw pitch te horen en te bespreken. Na dit gesprek hebben we beiden een goed beeld over de zin of onzin van verdere samenwerking.

Kom langs voor een kop koffie