Totaalpakket opgeleverd voor MDDA

Wat een gave opdracht! Onlangs hebben wij voor MDDA (Maurits Dobbelaar) de gehele huisstijl mogen vernieuwen.

Online visitekaartje
Maurits Dobbelaar is een ‘elektrotechnisch architect’ en heeft al vele bijzondere projecten opgeleverd. Maurits brengt meer sfeer en comfort in een woning en creëert een woning die bij de bewoners en bij de manier waarop zij hun huis gebruiken past. Dit levert tevreden klanten op en positieve mond-op-mond reclame. Echter mistte Maurits nog een mooi online visitekaartje. Hij klopte bij PEP aan met de wens voor een nieuwe website. Minimalistisch, warm en less is more (‘de kunst van het weglaten’) waren hierbij belangrijke richtlijnen.

Totaalpakket
Allereerst heeft Simone heeft zich uitgeleefd op een nieuw logo. Het logo is modern, duidelijk en de warme kleuren passen bij Maurits. Babs heeft vervolgens de website voorzien van een eigentijdse en frisse look, passend bij het nieuwe logo. Shauni en Chantal hebben zich gestort op tekst en fotografie om de website compleet te maken.

Trots zijn we op dit totaalpakket, waar een groot deel van ons team een bijdrage aan heeft geleverd. Check het resultaat op http://mdda.expert/.

Maurits: “Samen hebben we een mooie website ontwikkeld voor MDDA. Naast de technische aspecten zijn ook de fotografie, teksten, nieuwe huisstijl en het nieuw logo door PEP bedacht. Erg enthousiast over het resultaat!”

Comments

comments

Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.