Even voorstellen

Hi! Ik ben Bart Pluijms, 35 jaar en een rasechte Tilburger, het groen-oranje bloed stroomt door mijn aderen! Ik ben net bij PEP gestart als webontwikkelaar. Ik ga zorgen voor nog meer superslimme websites, dat zijn websites die net iets beter zijn dan de rest en jouw werk nog makkelijker en leuker maken. Hoe ga ik dat doen? Ik vertel het je graag!

Van zelfstandig ondernemer naar…

De afgelopen 10 jaar was ik zelfstandig ondernemer. Samen met mijn collega’s ontwikkelden we websites die gewoon net even wat beter zijn dan de rest. Websites die er niet alleen mooi uit zien, maar ook goed en snel werken. Die zorgen voor een hogere conversies en een blije bezoeker. Na 10 jaar was het wel genoeg geweest voor mij. Het grootste deel van mijn tijd was ik kwijt met randzaken binnen het bedrijf en ik was voor mijn gevoel nog nauwelijks bezig met dingen die ik écht leuk vind om te doen, het bouwen en optimaliseren van websites!

… webontwikkelaar bij PEP

Je vindt mij nu voor 32 uur in de week bij PEP. Hier versterk ik het team met mijn ervaring en kennis van webontwikkeling. En het allerleukste is dat ik gewoon weer mag doen wat ik het leukste vind om te doen: mijn oude en nieuwe opdrachtgevers adviseren om zo tot de allerbeste website te komen.

Het grootste deel van mijn tijd besteed ik aan het bouwen van WordPress websites en geef ik support aan oude en nieuwe klanten. Maar ik ga ook nieuwe diensten ontwikkelen voor PEP zodat onze opdrachtgevers nog meer succes krijgen met hun website.

Websites optimaliseren is mijn ding

Ik vind het fantastisch om websites nog beter te maken dan dat ze al zijn. Mijn visie is dat iedereen goed gebruik moet kunnen maken van onze websites, ook als je bijvoorbeeld slechtziend bent of geen muis kunt bedienen. Met wat kleine aanpassingen maak ik iedere websites een stuk toegankelijker voor iedereen. Dat noemen we ‘inclusief webdesign’. Snelheid en gebruiksvriendelijkheid zijn hierbij, ook voor Google, erg belangrijk!

Wil je jouw website ook voor jou laten werken? Of ben je benieuwd hoe mensen met een beperking jouw website bezoeken? Ik leg het je graag uit onder het genot van een kopje koffie in onze creatieve studio aan de Piushaven!

 

 

Zorg dat je website
voor jou gaat werken

  • Identificeer wat de doelen en uitgangspunten van jouw website zijn
  • Verhoog in slechts 10 minuten de waarde van je website
  • Minder copywrite kosten
  • Gebruik blogs om je bedrijf online (beter) vindbaar te maken
Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.