Stage bij PEP

Hoi! Ik zal me even voorstellen: ik ben Rens, 19 jaar oud en ik kom uit Tilburg! Sinds drie weken loop ik stage bij PEP. Elke dag werk ik mee vanaf ons kantoor aan de Piushaven, wat overigens een geweldige opbloeiende locatie is! Je voelt je er in de zomermaanden echt op vakantie. De terrasjes en de sfeer in het algemeen maken het een gezellig geheel. Nu het kantoorpand van PEP hier enkele maanden geleden aan is toegevoegd is de Piushaven pas echt compleet.

Mijn taken bij PEP

Dagelijks ondersteun ik PEP met het ontwikkelen en neerzetten van super toffe websites! Samen met Babs zoeken we samen naar de perfecte oplossing om een website ‘wauw’ te maken. Ook kijk ik mee met de verschillende taken rondom SEO en grafisch ontwerp!

Passie voor fotografie

Samen met mijn stagegenoot Margo maak ik vaak foto’s. We trekken er dan samen op uit om gave foto’s te maken en ze later te bewerken tot een geweldig eindresultaat. Margo en ik hebben elkaar in september 2015 ontmoet op de opleiding Mediadeveloper aan het ROC in Tilburg. De opleiding waar vanuit wij nu beide onze afstudeerstage lopen bij PEP.

Naast het leren kennen van elkaar en het vak, ontdekten wij tijdens de opleiding ook onze gezamenlijke passie voor het maken van online content. Hieruit zijn wij toen ons eigen bedrijfje begonnen.

Toekomstplannen

Wat de toekomst mij brengt, moet ik nog zien. Tot juli loop ik in ieder geval stage bij PEP om te ontdekken wat ik later ga doen!

Wij werken met Plezier En Passie aan jouw vragen over strategie, video, animatie, social media, grafisch ontwerp, marketing, communicatie en PR. Benieuwd wat we voor jou kunnen doen? Kom gerust eens langs voor een kop koffie en we leggen het je uit!☕️

Zorg dat je website
voor jou gaat werken

  • Identificeer wat de doelen en uitgangspunten van jouw website zijn
  • Verhoog in slechts 10 minuten de waarde van je website
  • Minder copywrite kosten
  • Gebruik blogs om je bedrijf online (beter) vindbaar te maken
Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.