Samenwerking PEP & Lucalifestyle

We zijn trots op deze nieuwe partner, waarvoor we méér dan alleen marketing en communicatie doen. Binnenkort verwelkomen we binnen ons team Roland Haans. Roland gaat de fysieke verkoop van onder andere Luca Lifestyle verzorgen voor de gehele Benelux. Daarnaast gaan we aan de slag met de (online) marketing en communicatie van Luca Lifestyle om de verkoop te stimuleren.

Luca Lifestyle is een jonge en ambitieuze onderneming die staat voor kwaliteit, design en duurzaamheid. De vazen, potten en plantenbakken zijn uitsluitend geproduceerd met de meest hoogwaardige en stijlvolle materialen en grondstoffen. En dat merk je: de potten zijn duurzaam en staan garant voor jarenlang plezier. Dankzij een zorgvuldige selectie is Luca Lifestyle in staat de beste artikelen uit de markt aan te bieden tegen een concurrerende prijs. Uniek in de markt is de garantie: die kan oplopen tot wel 10 jaar. Dit benadrukt onze kwaliteit en maakt Luca Lifestyle leidend in de markt.

Naast het basisassortiment met tijdloze klassiekers, is het team van Luca Lifestyle altijd op zoek naar hoogwaardige en stijlvolle designartikelen voor zowel binnen als buiten. Met een Luca Lifestyle product ben je verzekerd van een onderscheidend product dat voldoet aan de laatste trends.Luca Lifestyle is een initiatief van Gerard van Tilborg. Met zijn passie, ervaring en frisse kijk op de markt is hij in staat om jou een nieuwe beleving binnen de branche te bieden.

Comments

comments

Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.