Samenwerking Franck suits and more

In september gaan we voor Franck suits and more starten met een SEA campagne. Ter voorbereiding hebben we de website van Franck suits and more verhuisd naar onze server en op verschillende punten verbeterd. De ervaring van bezoekers op de bestemmingspagina speelt namelijk een grote rol in het bepalen van de positie die de advertentie online zal innemen. Relevantie, snelheid en mobielvriendelijkheid zijn drie aspecten die hierbij belangrijk zijn en hebben we meegenomen bij het vernieuwen van de website.

Qua design was de website van Franck nog niet aan vernieuwing toe. De website is overzichtelijk, in lijn met de huisstijl en laat precies zien wat Franck voor zijn klanten kan betekenen. De navigatie is gemakkelijk en informatie kan snel worden gevonden. Wat we hebben toegevoegd is een koppeling met het recensieplatform van Facebook en een pagina waar tips en updates worden geplaatst. Zo kan Franck zijn (potentiele) klanten op de hoogte houden van de laatste trends en ontwikkelingen in zijn branche én zal hij beter worden gevonden in de zoekresultaten van Google.

Neem een kijkje op de website: www.francksuitsandmore.nl

Wil jij ook meer halen uit je website? We helpen je graag bij het optimaliseren van specifieke pagina’s of je gehele website. Neem contact op met Rik voor meer informatie!

Comments

comments

Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.