Restyling, van A tot Z

Terwijl iedereen druk bezig was met oliebollen bakken en vuurwerk afsteken zat ik afgelopen december met mijn hoofd in de bloemen. PEP heeft namelijk flink wat klanten in de plantensector en het voorjaar komt er weer aan. Dat betekent piektijden vanaf december. De eerste beurzen zijn ondertussen alweer een feit en daarvoor is natuurlijk ook beurs- en beeldmateriaal nodig.

Vernieuwing van de huisstijl

Voor onze klant Forever&Ever ben ik druk bezig geweest met het doorvoeren van vernieuwingen aan de huisstijl. De kleur paars gaat hierin een grotere rol spelen. Forever&Ever is immers zo goed te herkennen aan haar paarse potten. Dus zijn er nieuwe ontwerpen gekomen voor, onder andere, de etiketten, point of sale-materiaal en natuurlijk voor het magazine van Forever&Ever.

Deze huisstijl update zorgt er voor dat Forever&Ever weer helemaal met de tijd mee kan. As we speak rolt het magazine van de drukpers zodat we deze op de IPM-Essen (de grootste vakbeurs voor de groene sector) kunnen presenteren.

Nieuw magazine

Al in het voorjaar zijn we gestart met de voorbereidingen van het magazine. De fotografie van de planten is natuurlijk erg afhankelijk van de bloeiperiode, waardoor we dus al een heel jaar bezig zijn met het verzamelen van beeldmateriaal. Bij het maken van het beeldmateriaal hebben we natuurlijk rekening gehouden met de tuintrends voor 2019. Zoals het gebruik van symmetrische, grafische vormen en opvallende kleuren. Of de rustieke tuin, met veel groen en natuurlijke, gerecyclede materialen.

En het magazine is goed gevuld, met maar liefst 60 pagina’s over nieuwe collecties van planten, over de kwekers en over het verhaal achter de marketing van Forever&Ever. Dit alles is het resultaat van een jaar lang verzamelen, schrijven, fotograferen en vormgeven. Bij PEP zorgen wij voor alles, input van tekst, fotografie en ontwerp. We hebben namelijk al het nodige talent onder één dak zitten. Dit betekent dat we flexibel zijn, snel kunnen schakelen en we onze klanten altijd een totaalpakket aanbieden.

Ben jij ook opzoek naar net die nieuwe twist aan je huisstijl of een totaalplaatje zoals een brochure of magazine? Ik help je hier bij PEP graag mee verder. Neem gerust contact met ons op! De koffie staat klaar ☕️.

Zorg dat je website
voor jou gaat werken

  • Identificeer wat de doelen en uitgangspunten van jouw website zijn
  • Verhoog in slechts 10 minuten de waarde van je website
  • Minder copywrite kosten
  • Gebruik blogs om je bedrijf online (beter) vindbaar te maken
Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.