Pittige podcast

Een podcast is geen flauwekul

Heb je veel te vertellen? Dan past een podcast zéker bij jouw bedrijf. Je kunt er lekker veel vertellen in een relatief korte tijd. Het blijft ook nog eens hangen?, zéker als jouw doelgroep tussen de 24 en 44 jaar ligt. Deze leeftijdscategorie kiest er liever voor om naar audio te luisteren, dan jouw informatie in een blog te lezen.

Luister wanneer het uitkomt

Overal op ieder moment

Het grote voordeel van een podcast is dat je kunt luisteren waar en wanneer het uitkomt. Niet meer wachten op jouw favoriete uitzending, maar overal op ieder tijdstip van de dag jouw favoriete podcast aanzetten. Bovendien kun je een hechte band opbouwen met je publiek door het juiste verhaal te vertellen. Vertel je je verhaal in een podcast? Dan blijft het meestal beter hangen dan wanneer je je verhaal in bijvoorbeeld een interview vertelt.

Gele peper PEP

Podcast beginnen? We will spice it up!

Heb jij de wens om een podcast te beginnen, maar geen idee hoe je moet starten? Wij wel! Met de juiste apparatuur en creatieve ideeën brengen wij jouw podcastwens tot leven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

Met een podcast breng je jouw verhaal duidelijk over op je doelgroep. Je bouwt een hechte, persoonlijke band met ze op!

- Tim · Video & Vlogger

Pittige voorbeelden

Is jouw bedrijf klaar voor PEP?

Foto Elke gele achtergond

Vol passie en plezier staan onze PEP’ers voor je klaar. Voor elk project, klein of groot, bedenken wij een pittige aanpak.

Zullen we een pepertje eten?