PEP op volle toeren!

Altijd al eens willen weten wat er nu allemaal gebeurt op het kantoor van PEP?
Buiten de werkzaamheden aan websites, design opdrachten, fotoshoots, social media campagnes en nog veel meer starten we iedere ochtend met… Koffie!
Koffie
Koffie
Klantenservice

De klantenservice

Het contact met de klanten is naar mijn mening een van de leukste werkzaamheden. Via de mail, telefoon en chat komen er gedurende de dag verschillende vragen binnen. Een groot deel hiervan bestaat uit dezelfde vragen, welke makkelijk te beantwoorden zijn. Maar wat doe je als er tegelijkertijd drie chats binnen komen, de telefoon af gaat op de achtergrond en de vragen toch iets lastiger liggen dan normaal?
Klantenservice

Multitasken

Dan gaan we multitasken! Ik wil de gestelde vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar in de praktijk zullen veel zaken eerst nagevraagd moeten worden voordat ik antwoord kan geven. Simpele vragen die bekend zijn beantwoord ik meteen, ondertussen zorg ik dat ik met mijn mobiele telefoon iemand aan de lijn krijg die een antwoord heeft op de complexere vragen.
 
Zo heb je twee telefoons in gebruik en drie chats open staan. Paniek? Nee, daar heb ik geen last van! Rustig blijven en vooral blijven communiceren.
Multitasken
Multitasken
Cool

Keep it cool, keep it simple

Heerlijk alles door elkaar, nu nog proberen het overzicht te houden! Dat is lastiger. Chats beantwoorden we vaak met korte berichtjes. Willen mensen echt meer informatie, dan verwijzen we ze door naar de desbetreffende pagina op de website.

 

Cool
Wanneer de rust is teruggekeerd gaan we weer verder met de rest van de dagelijkse werkzaamheden. Tot de telefoon weer af gaat en de chat opnieuw vol stroomt tenminste…..
 
Deze werkzaamheden voer ik uit voor onze product partners. Overweeg jij ook om je klantencontact uit te besteden? Kom dan gerust een keertje kennismaken om te zien wat ik voor je kan betekenen!
Rust
Rust
Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.