PEP in optima forma!  

Regelmatig krijg ik de vraag wat PEP nu allemaal wel niet doet, niet zo gek als ik er over nadenk! We doen namelijk best wel heel erg veel. Als je onze website bekijkt prijken daar bovenaan vier termen, video, vormgeving, animatie en web.
De vier pijlers noemen we ze ook weleens! Vier dingen waar we goed in zijn en die we met heel veel en Passie En Plezier voor onze opdrachtgevers maken!  

In eerste instantie zal je misschien denken dat deze vier pijlers niet zo heel veel met elkaar te maken hebben. Je kunt ze inderdaad zien als losse producten, maar het wordt pas echt interessant als je deze producten met elkaar gaat combineren. Zo kun je wel een supertoffe promovideo hebben van je product, maar als deze is weggestopt op een Youtube kanaaltje wat niemand weet te vinden zal je je doel nog niet bereiken.

En daar komt nou net de kracht van PEP om de hoek kijken.

Brede kennis

Bij PEP hebben we alle kennis in huis om onze opdrachtgevers van A tot Z te helpen, dat klink misschien als loze kreet maar toch is het wel zo ;-).

Ik vertel dit verhaal vaak tegen klanten, meestal heb ik dan een pen in mijn handen (ja ik maak nog aantekening met pen en papier), dus neem ik die PEP pen vaak als voorbeeld om het geheel te verduidelijken.

Vormgeving

Vormgeving is vaak het startpunt, oftewel de moeder, van al onze producten. Een website kun je niet bouwen voordat je een ontwerp hebt. Een animatie zonder animatiestijl wordt ook een moeilijk verhaal.

Dit geldt natuurlijk ook voor mijn pen, als we deze onder de aandacht van ons publiek willen brengen moet hiervoor eerst een huisstijl komen. Een huisstijl die inzetbaar is op meerdere platformen zowel online als offline. Belangrijk is dat de identiteit aansluit bij de doelgroep die je graag aan wilt spreken.

Onze pen is robuust, hervulbaar en daardoor milieuvriendelijk en beschikt over een app die je aantekening meteen kan digitaliseren. Oftewel, de ideale tool voor je meetings.

De vier pijlers van PEP

Nu de identiteit staat kunnen we verder met het produceren van de middelen; voor onze pen kiezen we voor een korte, krachtige promovideo.Deze moet vooral sfeer ademen en tot de verbeelding spreken. Het doel; mensen triggeren meer informatie op te zoeken over onze pen. Deze informatie is te vinden op de website, een gelikte site waar je via een paar simpele klikken de pen kan bestellen!

Op onze site vind je ook praktische informatie terug, over hoe je de pen hervult en hoe de app werkt. Natuurlijk niet alleen in tekst maar ook in een praktische uitleg animatie. Je wilt het verhaal achter je product tenslotte zo duidelijk mogelijk uitleggen!

Marketing is vaak de kracht van herhalen, daarom ontwerpen we een aantal gave abri-posters en een campagne voor op de stadbussen. Als je over straat loopt kun je niet meer om onze pen heen!

Ook online creëren we de nodige zichtbaarheid in de vorm van een aantal social campagnes op Instagram en Facebook.

Belangrijk natuurlijk dat al deze middelen dezelfde look and feel krijgen, je wilt natuurlijk wel dat het meteen duidelijk zichtbaar is dat om onze pen gaat.

En nu?!

Je middelen zijn af. Nu moeten ze natuurlijk wel zichtbaar zijn voor de doelgroep. Waar je offline vaak met hagel schiet kun je online direct targeten en de juiste doelgroep bereiken door data slim te analyseren en tijdig bij te sturen. Gelukkig hebben we daarvoor ook de kennis in huis! We zorgen ervoor dat de content op de juiste kanalen zichtbaar is.

One stop shop

Waar veel bedrijven zich specialiseren, hebben wij al bovengenoemde expertise onder een dak. Oftewel; je hoeft niet met verschillende bedrijven te schakelen om je vragen op te lossen, je belt gewoon met PEP en hebt al snel de juiste persoon te pakken. Het produceren van video, vormgeving, animatie of web vinden we tof, maar het wordt pas echt gaaf als je ze combineert; oftewel, PEP in optima forma.

Meer weten? bel of mail me gerust!

p.s. dit mag ook als je alleen op zoekt naar een video en of animatie hoor!

Zorg dat je website
voor jou gaat werken

  • Identificeer wat de doelen en uitgangspunten van jouw website zijn
  • Verhoog in slechts 10 minuten de waarde van je website
  • Minder copywrite kosten
  • Gebruik blogs om je bedrijf online (beter) vindbaar te maken
Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.