Partner Arendje

Ben jij partner van het Arendje? Dan gaat er het een en ander veranderen. Het Arendje stapt namelijk over naar een nieuw huursysteem; Rentman. Jouw huidige website kan hier niet mee verbinden. Wil je blijven verhuren via het Arendje? Dat kan! Voor alle partners van het Arendje biedt PEP een oplossing op maat. Wij kunnen voor jou een nieuwe website maken in het wereldbekende WordPress CMS, waar maar liefst 80% van alle websites op draait. Naast de bouw van de website verzorgen wij ook de koppeling naar de nieuwe Rentman omgeving.

Wat betekent dit voor mij?

Voldoet jouw huidige website nog aan al je wensen? Dan zorgen wij dat je nieuwe website er hetzelfde uitziet en hetzelfde werkt als je huidige. Dat kun je gewoon in onderstaande formulier aangeven.  Het eenmalig herbouwen van de website bieden wij kosteloos aan. Na de realisatie betaal je €120,- per maand voor beheer en onderhoud. Dit betekent dat we jouw website:

☑ Je website altijd bereikbaar is via ons super snelle hosting pakket.

☑ We iedere maand op jouw site inloggen om hem te voorzien van de laatste updates.

☑ We dagelijks backups maken.

☑ Al je vragen binnen 2 werkdagen beantwoord zijn en meestal al binnen een dag.

☑ Je website jaarlijks wordt voorzien van snelheidsoptimalisatie.

Hou bij deze optie rekening met een doorlooptijd van 2 weken.

 

Ik wil toch wat meer dan wat ik nu heb

Is je bedrijf door de jaren heen verandert en wil je nieuw informatie op producten op je website vermelden. Of wil je graag nieuwe elementen toevoegen aan je website; zoals bijvoorbeeld een chatfunctie, klantenervaringen of een volledig nieuwe huisstijl? Dan nodigen we je graag uit voor een kop koffie en een goed gesprek. In dit gesprek zullen we het hebben over je wensen en eisen zodat we de website en offerte op maat kunnen uitbreiden.

Hou bij deze optie rekening met een doorlooptijd van 4 weken.