1. Hallo

Hallo, wie ben jij? Wij zijn PEP!

Vertel ons wie jij bent, wat je bedrijf doet en waar je voor staat tijdens een persoonlijk gesprek. Natuurlijk ben jij ook benieuwd naar welk bureau je in de kuip hebt; dus vraag maar raak. Samen verkennen we de (markt)kansen voor jouw bedrijf. Kort na dit gesprek vertellen we jou welke opPEPper wij jouw bedrijf kunnen geven en welke investering dat van jou vraagt. Hierna is het aan jou of onze kennismaking een vervolg krijgt.

 

2. Stijl bepalen 

Mooi. Je ziet onze opPEPper zitten. Tijd om door te gaan.

Er ligt eerst een belangrijke taak voor jou. Want bij creatief werk zeggen beelden meer dan woorden. Welke stijl spreekt jou aan? Wat vind jij goed passen bij jouw bedrijf en/of doel? We willen hier een duidelijk beeld bij hebben zodat ons ontwerp straks feilloos aansluit op jouw ideeën. Voordat we naar de volgende fase gaan, verzamel je daarom (minimaal, meer mag altijd) 3 voorbeelden van de stijl die je zoekt of aanspreekt.

3. Kick-Off

Het is tijd om de details in te vullen.

We organiseren altijd een kick-off meeting voor iedereen die aan jouw project gaat werken. We vinden het belangrijk dat we elkaar leren kennen. Dat werkt nu eenmaal lekkerder. Of het nu om één Adwords campagne gaat of het bouwen van een volledig merk. We bespreken tijdens de kick-off de voorbeelden die je verzameld hebt en gaan dieper in op alle details die onze specialisten nodig hebben om aan de slag te gaan.

Wij geloven in samenwerkingen. Het is dus geen enkel probleem als je graag een deel van het werk door je eigen team wilt laten doen. Het is wel belangrijk dat ook zij bij deze kick-off aanwezig zijn, zodat we allemaal met dezelfde bril op aan de slag gaan.

4. Afspraak = Afspraak

Vandaag bedenken, morgen online? Er zijn vaak meer mensen tegelijk aan het werk binnen jouw project. Duidelijke afspraken en communicatie zijn dan erg belangrijk.

Wij werken Agile en houden zo realtime zicht op de status van alle taken. We nodigen je graag uit om hier deel van uit te maken. Zo zie je, wanneer jij maar wilt, waar wij voor jou mee bezig zijn en wie waarvoor verantwoordelijk is. Ook zie je zo eenvoudig of wij nog iets van jou verwachten.

5. Match?

Na de kick-off meeting is iedereen met plezier en passie aan de slag gegaan voor jou. We presenteren je nu graag een concept ontwerp of demo. Dit doen we voor elke (deel)opdracht. Jij kunt nu kijken of we jou voor 200% goed begrepen hebben. Heb je nog feedback op stijl of inhoud? Wij passen het concept/demo aan naar jouw wensen en leggen het opnieuw aan je voor.

Pas na jouw akkoord wordt de test / demo definitief en werken we de opdracht volledig uit.

6. Creatie

Met één klik op jouw muis geef je jouw akkoord. Daarna hebben wij duizenden muisklikken en toetsaanslagen nodig om jouw resultaat te creëren. Afhankelijk van de omvang zijn wij een aantal dagen tot weken bezig met onze creatie voor jou. Als dat nodig is, halen we jou erbij om zaken af te stemmen.

Verder kun jij in deze fase rustig achterover leunen en wachten.

7. Klaar!

Yes! We hebben met plezier en passie gewerkt aan een resultaat waar we trots op zijn. 

Klaar om aan jou te laten zien wat we hebben gemaakt. We presenteren het resultaat graag persoonlijk en zorgen ervoor dat alles online en offline staat als een huis.

Wanneer we afspraken hebben gemaakt over de impact van ons werk dan is dit het moment van de 0-meting. Hierna volgen we resultaten zoals afgesproken.

 

8. Evaluatie

Wij vinden het belangrijk om ook na oplevering van een (deel)opdracht contact te houden. Want eigenlijk zijn we nooit echt klaar. Het kan zijn dat er bij jou nieuwe wensen ontstaan door de resultaten van de opPEPper. Bijvoorbeeld aanpassingen of extra functionaliteiten. En we zullen ook niet aarzelen om je te bellen wanneer we opnieuw kansen zien voor jouw bedrijf.

We prikken tijdens de oplevering daarom altijd een evaluatiemoment waarop we elkaar weer ontmoeten.

Creatief bureau 


 • Je wilt de zichtbaarheid van je merk of bedrijf verbeteren
 • Je zoekt één adres voor alle zaken
 • Je wilt zelf de touwtjes in handen houden
 • Je zoekt creatieve en enthousiaste mensen die jouw bedrijf helpen met een uitstraling die past bij 2018
 • Wij werken samen op projectbasis 
 • Wij helpen je waar, wanneer en waarmee jij wilt
 • Wij hebben allerlei specialisten in huis: van ontwerpers, marketeers tot webbouwers.
 • Je wilt de verkoop van je product of dienst versnellen

Product partner


 • Wij zorgen voor de markt, jij verzorgt het aanbod
 • Je hebt een product of SAAS oplossing en wilt de markt benaderen
 • Je zoekt een partner die je hierbij helpt
 • Wij werken intensief samen als partners
 • Wij zorgen voor iemand die met jouw product / oplossing de weg op gaat
 • Nieuwe ideeën & technieken implementeren we direct, zo is je product of dienst altijd up-to-date
 • We maken je bedrijf zowel on- als offline goed zichtbaar met ons eigen team
 • Je wilt de verkoop van je product of dienst verhogen