Vandaag 1 euro, morgen 2

Het internetinfuus

Heb je net een nieuwe webshop en is jouw beste seizoen vorige week begonnen? Dan wil je dat je direct vindbaar bent. Daarom kiezen wij bij veel campagnes voor betaalde advertenties. Uiteenlopend van Google Shopping tot aan gesponsorde Facebook berichten; door te betalen brengen we jouw website(shop) dezelfde dag nog onder de aandacht. Investeer je vandaag geld dan haal je daar vaak dezelfde week al rendement uit.

 

 

“Ik klik nooit op advertenties”

Jij misschien niet. Maar jouw doelgroep wel. Een goede advertentie bestaat uit het definiëren van de juiste doelgroep, een goed ontwerp en een perfecte landingspagina. Dat is waar wij jouw business versterken.

Onder het motto “never change a winning team” zijn we klaar om jouw business ook te laten groeien met online adverteren.

 

Data Data Data

Hoe meer we van je weten, hoe minder we je tot last zijn

Tijdens het aanmaken van een online profiel en door je klikgedrag weten internet giganten als Google en Facebook goed wat jou interesseert. Waardevolle data waarmee wij een product of dienst aan jouw potentiële klant kunnen laten zien en bijna zeker weten dat het hen ook interesseert. Dus geen eenheidsworst maar schieten met scherp. Dat is wat data voor jouw product of dienst kan betekenen.

 

 

Rachelle is onze online marketing heldin en vertelt je graag meer over de mogelijkheden van jouw campagne. Benieuwd wat wij voor jouw business kunnen betekenen?

Kom langs voor een kop koffie