Nieuws: Samenwerking met Féju

Om u in de toekomst op het gebied van webcare en webdesign nog beter van dienst te kunnen zijn hebben Féju en PEP Business Creators de handen ineen geslagen. Waar Féju voor u regelt dat uw website aan de achterkant en technisch gezien op orde is, kan het creatieve en strategische team van PEP BC u vervolgens voorzien van een passend design aan de voorkant.

Een website geldt als een visitekaartje. Bezoekers van uw website krijgen door middel van uw website een eerste indruk van uw bedrijf. Daarom is het belangrijk dat de website bij u en uw bedrijf past en dat het duidelijk is wat u uw (potentiele) klanten kunt bieden.

PEP Business Creators gaat graag met u in gesprek om u te voorzien van een passend, aantrekkelijk en functioneel design, opge- bouwd vanuit een commercieel oogpunt om direct resultaat te behalen.

Design en Techniek

Naast het design van de website is het ech- ter ook belangrijk dat de techniek achter
uw website goed is ingeregeld en dat er bij problemen snel gehandeld kan worden. Bo- vendien moeten ook zaken als beveiliging, snelheid en gebruikersgemak niet vergeten worden. Féju Automatisering zorgt ervoor dat uw website aan alle vereisten en wensen

voldoet. Mochten er wijzigingen binnen uw bedrijf plaatsvinden die invloed hebben op uw website, zoals een (deels) nieuwe naam of internationalisering, dan kunnen deze aanpassingen eenvoudig worden doorge- voerd. Daarnaast maakt deze samenwerking met Féju het mogelijk om bij mogelijke problemen snel te handelen.

Totaalpakket

Door de combinatie van techniek en
creatie kunnen Féju Automatisering en
PEP Business Creators elkaar versterken en klanten ontzorgen door een totaalpakket
te leveren. We nodigen u graag uit voor een persoonlijk gesprek om deze nieuwe samen- werking verder aan u toe te lichten en even- tuele mogelijkheden te bespreken.

Féju de juiste klik

Féju biedt automatisering én telecom oplos- singen. Wanneer die twee elkaar optimaal versterken, kunnen mensen efficiënter werken, ongeacht plaats, tijd en device. Ze hebben altijd en overal toegang tot alle data, waardoor ze productiever zijn zonder dat dit ten koste gaat van security. Dat is winst én zekerheid voor u!

One stop shop

Féju is een totaalleverancier. Voor uw hard- en software, vaste- en mobiele telefonie, internet- verbindingen, wifi-oplossingen, webhosting, datacommunicatie, cloudoplossingen, e-mail, bedrijfs- en productiesystemen kunt u bij ons terecht. Na een helder advies en een vlotte im- plementatie bieden wij u optimale service met onze 24/7 helpdesk.

Kritisch adviseur

Bij Féju draait het niet om producten, maar om maatwerk oplossingen. Dat begint met een ad- vies van één van onze goed opgeleide IT- en tele- com consultants. Zegt u bijvoorbeeld ’Ik wil in de cloud’, dan onderzoeken wij eerst of dat past bij uw bedrijfsprocessen. Daar zijn we kritisch in. Eerlijk advies, daar hebt u het meeste aan.

Persoonlijk Contact

Féju maakt haar beloftes waar, zo horen wij van onze klanten, die ons zeer trouw zijn. Vrijwel
alle klanten van dag 1 zijn nu nog steeds klant. Ze waarderen het regelmatige contact met een vast aanspreekpunt. Die continuïteit biedt u veel voordelen.

Comments

comments

Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.