Nieuw bij PEP: PEP Trading

Onlangs hebben we de samenwerking met Luca Lifestyle (link) aangekondigd. Een bijzondere partner waarvoor we naast marketing en communicatie activiteiten ook de fysieke verkoop gaan verzorgen. Hiervoor hebben we onlangs Roland Haans toegevoegd ons team. Naast het agentschap van Luca Lifestyle zal Roland ook de verkoop van lifestyle merk een-bro gaan verzorgen. Hierover lees je binnenkort meer!

Beide samenwerkingen worden ondergebracht in een nieuw label van PEP: PEP Trading. Met zijn netwerk en sales achtergrond zorgt Roland ervoor dat producten bij de juiste mensen en winkels terecht komen. Door zijn ervaring als accountmanager in verschillende branches binnen de retail sector, is hij op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen.

 

Wat doet PEP Trading? Na het lanceren van een product en ontwikkelen van een eigen identiteit, wat zich uit in bijvoorbeeld een logo, huisstijl en website, is het tijd om de markt op te gaan en de verkoopfase af te trappen. PEP Trading neemt je mee tijdens deze reis en zorgt voor een verkoopversnelling op maat!

Waarom PEP Trading?

Waar de meeste bureaus plannen maken en de markt benaderen online en offline, geloven wij bij pep in de mensen achter een product of dienst. 

Daarom schakelen wij onze eigen professionals in met kennis van jouw markt en zorgen dat er vakkundige vertegenwoordiging is bij jouw potentiële doelgroep.

Comments

comments

Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.