Dromen

Ongeveer 3 jaar geleden koos ik ervoor mijn droom te volgen. Ik besloot niet alleen te dromen, maar ook echt de stap te zetten! Van fulltime horecatijger ging ik langzaam over naar fulltime webdesigner. Ik heb veel getwijfeld voor ik deze stap zette. Het voelde als een sprong in het diepe en stiekem dacht ik niet dat het me écht zou lukken!

Dromen bij PEP

Gelukkig maakte ik toen kennis met PEP. PEP ziet overal mogelijkheden: niet alleen in opdrachten of samenwerkingen, maar ook in nieuwe medewerkers zoals ik 3 jaar geleden! Een werkomgeving die niet alleen mij inspireert, maar ook mijn collega’s en onze klanten. Bij PEP zetten we dromen om in werkelijke stappen. Niet alleen onze eigen dromen, maar ook de dromen van onze klanten!

Één van m’n vrienden leende mij pas het boek Straight-line leadership uit. Een quote die je hierin tegenkomt is: ‘When I open my eyes in the morning I am not confronted by a world, but a million possible worlds’. Dit is PEP ten voeten uit.

Doen

Het hebben van een idee (een droom) is een startpunt. Het ontwikkelen van dit idee naar daadwerkelijke stappen is waar het voor de meeste mensen pas echt moeilijk wordt. Door jouw idee op te delen in stappen, al zijn het maar babysteps, creëer je overzicht voor jezelf. Kom je hier niet uit of heb je al wel iets op papier staan, maar geen idee waar je moet beginnen? Dan ondersteunen wij je graag in onze creatieve studio aan de Piushaven.

De afgelopen 3 jaar zag ik verschillende klanten bij PEP binnenstappen met een droom die ze wilden waarmaken. Wij hielpen hen bij het zetten van de stappen tussen dromen en doen!

Doen bij PEP

Zo kwam Freeke Mauritz van loopbaanadviesbureau Mauloc BV bij PEP terecht omdat ze haar website graag wilde aanpakken. Geen compleet nieuwe look, maar wel een update naar nu. Een moderner jasje en daarbij wilde ze uitbreiden met een webshop. Deze webshop past bij haar groeistrategie: door het aanbieden van haar expertise als product (een goed CV) werd meer omzet gerealiseerd. 

Ook Evi Vrinds van horecaonderneming Peerke Donders klopte aan bij PEP. Ze wilde online meer zichtbaarheid geven aan alles waarvoor je bij deze eet- en feestgelegenheid terecht kunt. Van lunch tot een bruiloftsfeest. De website had een opPEPper nodig! PEP bouwde voor haar een website waarin de sfeer van Peerke Donders centraal staat.

Van ideeën waar je over droomt tot een nieuwe website of compleet vernieuwde huisstijl: ik en mijn collega’s zetten jouw dromen graag om in concrete voorstellen! Zo zorgen wij er samen voor dat we van jouw droom, een doel maken. 

Trek je stoute schoenen aan en kom eens langs in onze creatieve studio. De koffie (en pepernoten..) staan klaar! 😉

 

Zorg dat je website
voor jou gaat werken

  • Identificeer wat de doelen en uitgangspunten van jouw website zijn
  • Verhoog in slechts 10 minuten de waarde van je website
  • Minder copywrite kosten
  • Gebruik blogs om je bedrijf online (beter) vindbaar te maken
Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.