NEWSFLASH #1

Branding

Voor een nieuwe branding of een verfrissing van je bestaande logo en huisstijl moet je bij PEP zijn.

Voor Ilex Concepts hebben we de afgelopen periode hun volledige huisstijl opnieuw gedefinieerd, ontworpen en een gezicht gegeven. Van een technische benaming en uitstraling naar een eigen identiteit met eigen persoonlijke look and feel. Een merk waarop richting consument gecommuniceerd kan worden. De uitkomst van de verkenning(en) is i-Lexit! geworden.

Fris en stoer, het gezonde alternatief. Dat is de pay-off geworden voor i-Lexit! Met gebruik van de kleuren geel, wit en zwart eigentijds en opvallend ten opzichte van de groene producten.
I-Lexit!, het gezonde alternatief voor de buxus.

Voor SOOH mochten we meedenken in de opzet van het logo en de bijpassende kleurstellingen. Uiteraard passend bij de activiteiten van deze nieuwe organisatie. Passend in de EcoCycle en doortastend en herkenbaar op de kernactiviteiten Vernieuwen, Verhalen en Versterken. Trots op het resultaat en uiteraard blij met deze tevreden klant!

Website

Een website geldt doorgaans als het visitekaartje en referentie voor je bedrijf of product. Het tijdig actueel en verfrissend houden van je (online) uiting is dan ook van groot belang. Ook het continue aanpassen naar de nieuwste mogelijkheden voor optimalisatie in de zoekmachines, online-veiligheid en koppelingen naar je social media zijn essentieel.

Bij PEP hebben we de creatie, vormgeving en programmering van websites in eigen beheer en de kennis in eigen huis. Met zowel op technisch gebied, content en vormgeving slaan we binnen PEP de handen ineen. Natuurlijk maken we gebruik van een open source, wel zo transparant en makkelijk. Verfrissend in ontwerp en voorzien van professionele content. En natuurlijk gekoppeld aan je social media met content kalender en activiteitenbeheer. Dat is wat wij bij PEP gewoon vinden en vooral leuk vinden!

Voor o.a. Biopromotions, Ligtvoet Hoveniers, Cover Up en i-Lexit! hebben we de afgelopen periode een nieuwe website geprogrammeerd en geïnstalleerd. Door onze samenwerking met FeJu automatisering is ook de inrichting van je emailverkeer en o.a. virusbescherming en updates optimaal geregeld.

Comments

comments

Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.