Wat luister jij?

Muziek; bij PEP kunnen we niet zonder. In onze videoproducties is muziek en geluid natuurlijk belangrijk, maar ook in onze creatieve studio is elke dag een nieuwe playlist van groot belang. Verschillende onderzoeken hebben aangetoond dat muziek positieve effecten heeft op ons brein en dat het de creativiteit vergroot. Het soort, of type muziek doet er niet echt toe, maar uiteraard hebben we bij PEP wel onze voorkeuren.

Muziek verbindt!

In de activiteiten voor onze klanten hebben we vaak te maken met internationale merken en producten. Oftewel; communicatie en creatie voor verschillende landen en dus ook verschillende talen. Hoe tof is het dat muzieknetwerken en taalgebieden in ons brein intensief met elkaar zijn verbonden. Muziek luisteren kan ons taalgevoel stimuleren, “C’est merveilleux!”

Be the music 

Als je daarbij ook nog eens actief met muziek aan de slag gaat, door bijvoorbeeld een instrument fysiek te bespelen of als DJ te fungeren, ontstaat er extra activiteit in het voorste gedeelte van je hersenen. Hierdoor blijft je geheugen scherper en wordt het probleemoplossend vermogen op peil gehouden. Bewezen is dat ‘negatieve’ prikkels worden afgeremd, dus je wordt een positiever en stabiele. Het vergroot dus Plezier!

Ritmisch werken

Wanneer je muziek in groepen inzet, dwingen de klanken en het bijbehorend ritme groepen mensen om goed op elkaar ‘af te stemmen’. Het stimuleert dus groepsvorming en vergroot het saamhorigheidsgevoel. Kortom; een goede playlist met een dosis fijne muziek heeft alleen maar voordelen!

PEP Draait Door 

Dus, bij onze PEPpers zijn de radartjes gaan draaien. Hoe kunnen we muziek inzetten als instrument voor PEP en onze klanten? Het antwoord is gevonden; project PDD (PEP Draait Door). Onze PEPpers gaan op korte termijn les krijgen in het bedienen van de PEP DJ Booth.

Vervolgens gaan we deze PEPpers uitdagen om per vier weken op verschillende locaties (van onze klanten) de vrijdagmiddagborrel kleur te geven met onze PEP DJ Booth. PEP Draait Door met Passie en (vooral) Plezier!

PEP up your party!

Komt jouw locatie hiervoor ook in aanmerking en vind je het vooral tof? Laat het ons weten. Onze PEPpers trainen nog even door, maar binnenkort zien we elkaar graag op vrijdagmiddag onder het genot van een muziekje.

Zorg dat je website
voor jou gaat werken

  • Identificeer wat de doelen en uitgangspunten van jouw website zijn
  • Verhoog in slechts 10 minuten de waarde van je website
  • Minder copywrite kosten
  • Gebruik blogs om je bedrijf online (beter) vindbaar te maken
Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.