Even voorstellen

Hoi! Mijn naam is Margo, ik ben 20 jaar oud en kom uit Tilburg. Sinds september ben ik begonnen met stage lopen bij PEP. Ik mag gave en variërende taken doen, waardoor ik mezelf blijf ontwikkelen! Dit vind ik super leuk en belangrijk!

Taken bij PEP

Zoals ik hierboven al zei, zijn mijn taken super variërend. Zo ben ik de ene dag bezig met het bewerken of maken van foto’s/GIFjes en de andere dag ben ik bezig met het bouwen van gave websites. Daarnaast doe ik ook veel met grafisch ontwerp en maak ik verschillende dingen zoals presentaties, brochures en posters.

Interesses en hobbies

Naast dat ik stage loop bij PEP, ben ik o.a. bezig met mijn eigen bedrijfje dat ik ben begonnen met mijn stagegenoot Rens. 

Verder vind ik fotografie super leuk, dus ben ik daar ook verschillende keren per week mee bezig. De ene keer met het bewerken van mijn foto’s en de andere keer ga ik er op uit om vette shots te maken!

Ook ben ik veel met sporten bezig: ik vind het heerlijk om één of twee keer per week naar de sportschool te gaan! Daarnaast ben ik een aantal keer per week te vinden op de hockeyvelden van HC ’s-Hertogenbosch. Ik hockey daar op een leuk niveau met hele gezellige mensen!

Toekomstplannen

In de toekomst hoop ik een succesvolle carrière op te bouwen in deze branche. Of dat voor een werkgever of met mijn eigen bedrijfje is, moet ik nog zien. Verder twijfel ik ook nog over doorstuderen omdat ik nog geen studie heb gevonden die écht bij mij past. Gelukkig loop ik tot juli stage bij PEP en heb ik nog genoeg tijd om hierover na te denken!

Heb jij vragen over strategie, video, animatie, social media, grafisch ontwerp, marketing, communicatie of PR? Bij PEP helpen we je graag! Kom gerust eens langs voor een kop koffie en advies op maat!☕️

Zorg dat je website
voor jou gaat werken

  • Identificeer wat de doelen en uitgangspunten van jouw website zijn
  • Verhoog in slechts 10 minuten de waarde van je website
  • Minder copywrite kosten
  • Gebruik blogs om je bedrijf online (beter) vindbaar te maken
Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.