Schrik van mijn leven

“Ha René, haal je mooiste pen maar weer tevoorschijn, want jij bent aan de beurt om zo’n mooie PEP-blog te schrijven!”

Zo, dat was even schrikken! Ik moet een blog schrijven? Maar dat heb ik nog nooit gedaan! Ik sta nooit in het middelpunt van de belangstelling! Ik heb geen inspiratie! Blinde paniek!

 

Mooie dingen maken

Normaal gesproken ben ik bij PEP namelijk alleen maar achter de schermen te vinden, bezig met wat ik het allerliefst doe; creatief bezig zijn! Dit heeft bijna altijd iets te maken met visuele media. De ene keer ben ik cameraman, dan weer video-editor, animator of fotograaf. Super afwisselend dus! Zo kom ik ook op allerlei plekken die je normaal gesproken nooit zou zien. Ooit aan de binnenkant van een windmolen geweest? Ik wel!

Teamwork

De inleiding van deze blog doet misschien vermoeden dat ik zo’n einzelgänger ben die onder de chipskruimels en gedrenkt in energydrank achter zijn bureau zit en vooral met rust gelaten wil worden, maar dat valt reuze mee hoor! Ik ben juist constant bezig om een project zo mooi mogelijk te maken en dat kun je alleen door samen te werken! Iedereen heeft zijn eigen skills en het is dus steeds weer een uitdaging om de juiste personen bij een project te zoeken. De ene keer ben ik zelf cameraman en werkt iemand anders aan de montage van de video, de andere keer krijg ik beeldmateriaal aangeleverd en moet ik voor een animatie zorgen. Samen maken we er altijd iets moois van!

Valt best mee toch

Zo, nou, dat ging best goed toch? Toch wel leuk, zo’n verhaaltje schrijven. Ik ga alvast nadenken over wat ik de volgende keer ga schrijven, want bij PEP is genoeg te beleven! Wil jij nou een keer van dichtbij zien hoe wij met elkaar samenwerken? Of misschien wil jij wel met ons samenwerken, dat kan! Kom vooral eens langs voor een kopje koffie! 

 

 

Zorg dat je website
voor jou gaat werken

  • Identificeer wat de doelen en uitgangspunten van jouw website zijn
  • Verhoog in slechts 10 minuten de waarde van je website
  • Minder copywrite kosten
  • Gebruik blogs om je bedrijf online (beter) vindbaar te maken
Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.