Wordpress Php Developer

Heb je ons wel nodig?

Iedereen kan een website bouwen. WordPress installeren is echt niet zo moeilijk en met een gratis thema en wat plugins ben je al een heel eind. Daar heb je mij echt niet voor nodig.

Toch is een kleine (of grote) investering in een webspecialist echt het geld (en de tijd) waard. Mijn web-collega’s en ik weten vanuit onze ervaring – en uit onderzoeken – wat de beste website is voor jouw bedrijf. Een website die er niet alleen geweldig uitziet, maar ook goed functioneert, snel is en hoog in Google komt te staan. Oftewel: een website die ook echt zorgt voor meer conversies, een beter resultaat. Soms zijn daar speciale functionaliteiten voor nodig.

Maatwerk WordPress websites bouwen 

Als backend developer (programmeur) bij PEP zorg ik ervoor dat een website volledig op maat gebouwd wordt. Of ik ontwikkel speciale functionaliteiten die voor jouw bedrijf noodzakelijk zijn, of jou het werk net even ietsje makkelijker maken. Ik ben gek op het uitdenken van lastige vraagstukken en deze vertalen naar codes als ‘standaard’ net niet voldoende is.

WordPress met verhuursoftware Rentmam

Zo werkte ik de afgelopen weken aan een nieuwe webshop voor Arendje Verhuur. Ook deze shop is gebouwd op basis van WordPress en WooCommerce, maar bijna niets is meer standaard.

De grootste uitdaging zat in de koppeling met Rentman. Dit is speciale software voor de evenementensector en verhuurbranche. Rentman synchroniseert alle producten (ruim 2000 stuks) naar de webshop, beheert de voorraad, transport en nog veel meer. Alle bestellingen die in de webshop worden gedaan, worden ook direct als project weggezet in Rentman.

Door de samenwerking met Arendje Verhuur is uiteindelijk een gaaf project tot stand gekomen met veel technische oplossingen die bij het verhuren van producten min of meer noodzakelijk zijn.

WordPress plugins ontwikkelen

Naast het bouwen van complete maatwerk websites, ontwikkel ik ook WordPress plugins. Soms voor één specifieke opdrachtgever, maar vaak worden deze plugins op meerdere websites gebruikt. Een voorbeeld hiervan is onze KiyOh / Klantenvertellen plugin waarmee je klantbeoordelingen (en de Google sterren) op je website kunt krijgen. Een kleine tool, die het vertrouwen in jou(w bedrijf) vergroot en daardoor erg positief is voor de conversies op je website.

 

 

Goedemorgen

Doe jij iedere dag hetzelfde? Of denk je wel eens: “Kan dat niet makkelijker?“ Waarschijnlijk wel. Ik denk graag met je mee hoe we jouw website kunnen verbeteren. Neem eens contact met ons op en wellicht heb jij dan binnenkort ook een website “Powered by PEP”.

Kom langs voor een kop koffie

Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.