Sales bij PEP

Bij PEP Trading houd ik me bezig met de agentschappen voor Lucalifestyle en BRO. Dit zijn twee verschillende productgroepen, namelijk plantenbakken en tafels op maat. Beide vragen om een aparte benadering van de verschillende markt segmenten. Qua sales is dit heel interessant en afwisselend. Je hebt namelijk steeds met andere type inkopers te maken!

Product cq ontwikkeling

Heb je een mooi product of idee maar weet je niet hoe je dit in de markt kunt zetten? Dan kunnen wij je bij PEP Trading en PEP helpen om dit naar de markt te vertalen! Denk hierbij aan het inzetten van marketing activiteiten of het bouwen van een website of webshop, maar ook aan de persoonlijke benadering van de klant. Op zowel het gebied van B2B (Business to Business) als B2C (Business to Consumer) hebben we de expertise in huis!

De markt benaderen

De markt in het algemeen is een breed begrip en er zijn veel mogelijkheden om deze te benaderen. Met onze ervaring en contacten weten wij de juiste spelers bij elkaar te brengen om te kijken of een product of idee kans van slagen heeft. Afgelopen periode hebben we contact gehad met diverse bedrijven en hun ideeën of producten getest in het juiste marktsegment. Dit levert aandachts- en verbeterpunten op waardoor de bedrijven zich kunnen ontwikkelen.

 

Win de wedstrijd!

Verkoop is ieder dag opnieuw beginnen: net zoals bij een voetbalwedstrijd begin je altijd met nul punten. Met onze kennis en expertise staan wij altijd klaar om jouw verkoop een boost te geven.

Kom gerust eens langs voor een kop koffie en vertel ons over jouw idee! 💡

Zorg dat je website voor jou gaat werken