Gratis WordPress plugin voor KiyOh en Klantenvertellen

Je klantbeoordelingen verzamel je via KiyOh of Klantenvertellen.nl. Top! Natuurlijk wil je al die fantastische reviews ook tonen op je eigen WordPress website. Gewoon plug-and-play, zonder technisch gedoe.

Alle klantbeoordelingen op je website

Met onze gratis WordPress plugin voor KiyOh en Klantenvertellen plaats je al je beoordelingen online op je eigen website en in je eigen huisstijl. En het allerleukste voordeel: door onze integratie kan je ook de “Google sterren” krijgen bij de zoekresultaten.

Meer succes met klantbeoordelingen

Verzamel klantbeoordelingen

Via KiyOh en Klantenvertellen worden alle beoordelingen onafhankelijk verzameld. Hier profiteert je klant van, maar jij ook!

Plug-and-play op je website

Met onze plugin toon je alle beoordelingen snel op je website in een widget of een shortcode. Hier heb je geen technische kennis voor nodig.

Krijg ook de “Google sterren”

Door onze “rich-snippet” opmaak kan Google de sterren overnemen en tonen bij de organische zoekresultaten. Dat wil jij toch ook?

Wat krijg je van ons?

We hebben een gratis WordPress plugin gemaakt, die iedereen mag gebruiken. Via het support-forum van WordPress.org stel je al je vragen. Wij doen ons best om alle vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Maar… het is een gratis plugin, dus soms zal je even een paar dagen moeten wachten op een antwoord.

Meer kliks in Google

Google vind onafhankelijke klantbeoordelingen net zo leuk als wij. Met onze plugin kan Google je “rating” keurig overnemen en tonen in de zoekresultaten. Zo word je beter gevonden in Google!

Eigen stijl & layout

Je plaatst de beoordelingen via een widget of shortcode op je eigen website. De plugin neemt zelf de stijl van je website over en je kiest zelf wat je wilt tonen: wel of geen sterren, wel of geen logo en nog veel meer!

Wij zijn reseller

We zijn reseller van Klantenvertellen.nl en KiyOh. We hebben regelmatig contact en zijn goed op de hoogte van alle ontwikkelingen. Dat is natuurlijk super, want daar profiteer jij ook van.

En binnenkort ook nog…

  • Keuze uit verschillende layouts, waaronder een slideshow om al je reviews 1 voor 1 te tonen
  • Toon alle beoordelingen op een pagina, inclusief een samenvatting
  • Kies welke beoordelingen je wilt tonen, bijvoorbeeld alleen beoordelingen hoger dan een 6
  • Verschillende shortcodes voor losse delen van de review, bijvoorbeeld het totaal cijfer of het aantal beoordelingen

Veelgestelde vragen over de plugin

Kan ik deze plugin gratis gebruiken?

Ja, deze plugin is echt helemaal gratis. Ook in de toekomst. Wel heb je natuurlijk een account nodig bij KiyOh of Klantenvertellen.

Wil je dat wij aanpassingen doen aan de plugin? Dan kan dat natuurlijk. Sommige aanpassingen kunnen we gratis voor je doorvoeren, andere aanpassingen zijn zo specifiek dat we ze op maat ontwikkelen voor jou. Neem dan even contact met ons op.

Wat is Klantenvertellen.nl?

Klantenvertellen.nl is een Nederlands systeem om beoordelingen van je klanten te verzamelen en deze te tonen op je website. Klantenvertellen is Google partner waardoor Google de klantbeoordeling ook kan overnemen.

Wat is KiyOh.nl

KiYoh.nl is een Nederlands system om beoordelingen van je klanten te verzamelen. KiyOh is speciaal ontwikkeld voor webshops. Ook KiyOh is Google partner waardoor Google de klantbeoordeling ook kan overnemen.

Hoe kan ik de plugin installeren?

Log in in WordPress en ga naar het onderdeel Plugins

Klik op de knop Nieuwe plugin
Zoek op Kiyoh / Klantenvertellen
Klik op de knop Nu installeren om de installatie te starten
Klik vervolgens op de knop Activeren om de plugin te activeren

Hoe kan ik de plugin gebruiken?

Na installatie van de plugin kan je klantbeoordelingen tonen met:

Shortcode om je reviews te tonen op pagina’s en berichten (dus in de normale tekst)
Een widget om je reviews te tonen in een sidebar of in de footer (afhankelijk van je WordPress thema)
Een stukje PHP-code zodat je webbouwer de beoordelingen ook in het thema kunnen tonen
Uitleg voor alle instellingen, de widget en de shortcodes staat ook in de plugin onder het tabblad “Hulp”.

Ik wil dat de beoordelingen anders worden getoond. Hoe doe ik dat?

De plugin biedt heel veel mogelijkheden om de weergave zelf te bepalen, bijvoorbeeld:

Of je wel of geen sterren wilt tonen
Of je grote of kleine sterren wilt gebruiken
Of je wel of geen logo wilt laten zien
Het aantal beoordelingen dat je wilt tonen
etc, etc.
Ook kan je kiezen uit diverse layouts.

Nog steeds niet helemaal zoals jij het wilt? Vraag dan je webbouwer om wat aanpassingen te doen OF neem even contact met ons op.

Wat moet ik doen als de plugin niet goed werkt?

Stel je vraag op de WordPress.org forums. Wij doen ons best om je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden en je verder te helpen.

Kan de klantenservice van KiyOh of Klantenvertellen mij helpen?

Nee, de plugin is ontwikkeld door PEP. De klantenservice van KiYoh of Klantenvertellen kan je niet helpen.

Heb je een vraag? Stel ‘m dan via het support-forum van WordPress.org.

Worden de beoordelingen real-time getoond?

Nee, de beoordelingen worden niet real-time opgehaald bij KiyOh of Klantenvertellen.

We maken gebruik van een tijdelijke cache (WordPress Transients) zodat er niet bij ieder pagina-bezoek een verzoek naar de servers van KiyOh of Klantenvertellen hoeft. Daar worden zij vrolijk van, maar het heeft helaas als nadeel dat de gegevens niet altijd real-time worden getoond.

De transients worden een aantal keer per dag automatisch gewist. Vanaf plugin versie 1.0.3. is er een mogelijkheid om de transients zelf te wissen.

Ik zie alleen ‘verouderde’ beoordelingen. Wat kan ik doen?

Beoordelingen worden een aantal keer per dag opgehaald bij KiyOh of Klantenvertellen. Het kan dus zijn dat je even wat “oudere” beoordelingen ziet. Wil je meteen de laatste beoordelingen zien dan kan je vanaf versie 1.0.3. van de plugin de tijdelijke cache wissen.

Werkt de plugin ook met caching-plugins zoals W3 Total Cache of WP Rocket?

Jeen (ja en nee). Onze plugin werkt wel met caching plugins samen, maar het kan zijn dat je caching plugin er voor zorgt dat de nieuwe beoordelingen niet snel genoeg opgehaald worden.

In een toekomstige versie van de plugin zullen we hiervoor een optie aanbieden. We zijn hiervoor de mogelijkheden aan het onderzoeken.

Kunnen jullie de plugin ook voor mij installeren?

Ja hoor, natuurlijk! We kunnen de plugin voor je installeren en configureren. De kosten hiervoor zijn eenmalig €45,00 (excl. btw). Wil je specifieke aanpassingen aan de plugin dan kan het zijn dat we extra tijd in rekening moeten brengen.

Ik heb NU hulp nodig, kunnen jullie ook priority support bieden?

We reageren altijd zo snel mogelijk op je vragen die je ons stelt via het forum of via de mail. Meestal heb je dan al binnen 3 werkdagen een antwoord. Helaas kunnen we bij deze gratis plugin geen telefonische support aanbieden. Heb je onze hulp direct nodig? Dan kunnen we je de installatieservice aanbieden voor €45,00 excl. btw.

Contact opnemen

Voor meer informatie vult u het formulier in.