Onze nieuwe ‘collega’

Wist je dat… wij een kantoorhond hebben?! Meet: Frank de Dachshund (a.k.a. tekkel).

Kijk nou! Hier kun je toch geen slechte werkdag mee beleven?! 

Frank is de naamgenoot van mijn collega Frank Tielens, wat soms nog wel wat grappige momenten met zich mee brengt. Stel je maar eens voor dat plots door het kantoor “Frank, pak het balletje!” wordt geroepen. Of “Frank! Ga je mee?”, waarna mijn collega dan opspringt en zegt; “Ja hoor, waar naartoe?!”

 

Goed voor de werksfeer

Een kantoorhond hebben heeft echt zijn voordelen! Uit onderzoek blijkt dat het zorgt voor een verbeterde werksfeer en tot een lager ziekteverzuim. Als ik dat relativeer naar ons, kan ik in ieder geval dat eerste zeker bevestigen. De werksfeer wordt er losser van wanneer Frankie aanwezig is.

Af en toe is het echt een gekkie! Als hij een speelse bui heeft, liggen er opeens overal stukken pluche wanneer de knuffel er weer aan heeft moeten geloven. Het maakt ons speels, zonder dat het te veel afleidt. Er zijn immers meer dan genoeg collega’s die hij kan opvrolijken!

 

Frank = no stress!

Stress heeft geen kans bij ons op kantoor. Als Frank komt aanhuppelen word je gewoon spontaan blij. Hij is altijd in voor een knuffel of een potje balletje gooien. Het verzet je gedachten even en zorgt daardoor misschien zelfs voor nieuwe inspiratie voor dat concept waar je al een tijd mee zit te stoeien. 

Ook moet er gewandeld worden met Frank. De nodige beweging is belangrijk als je veel stil zit achter je laptop. Perfect dus wanneer je dan even met Frank een blokje om kan (nee niet jij, Frank Tielens😉). Lekker langs het water lopen bij de Piushaven! Maar let op: niet afdwalen naar al die gezellige terrasjes die je dan tegen komt.. Want dat ziet er toch ook wel verrekte lekker uit zo’n speciaal biertje bij HeAVENS Kitchen of Don Curado!

Nieuwe inspiratie

Maar laten we gauw weer naar binnen gaan, want dat toffe idee wat ik net opgedaan heb moet nog uitgewerkt worden! Daar heb ik nu weer nieuwe energie voor en Frank heeft ook meteen zijn nodige beweging en toilet-moment gehad!

Het liefst zou ik hem meenemen naar huis, om nóg meer te knuffelen en kroelen. Maar Frank is van mijn collega Sophie, die een paar weken geleden verkondigde dat ze haar tekkel graag mee naar kantoor zou willen meenemen. Heeft iemand commentaar? Natuurlijk niet!

Mijn collega’s hadden gehoord dat ik allergisch was voor honden en katten. Met puppy oogjes werd er aan me gevraagd wat de mogelijkheden waren. Ik was meteen verkocht! F*#@! die allergie, ik slik mijn pilletjes wel! Maar wat blijkt: zelfs zonder pilletjes heb ik nergens last van. Het had zo moeten zijn denk ik, we horen bij elkaar!😍

Laat je ook inspireren door Frank, je kunt hem volgen via zijn eigen Instagram account: life.of.frankie.the.dachshund. Niet zo thuis in social media, maar wil je hier voor jouw eigen bedrijf wél iets mee doen? Bij PEP helpen we je graag met het uitstippelen van jouw social media strategie of het beheer van jouw kanalen!🙌🏻

Zorg dat je website
voor jou gaat werken

  • Identificeer wat de doelen en uitgangspunten van jouw website zijn
  • Verhoog in slechts 10 minuten de waarde van je website
  • Minder copywrite kosten
  • Gebruik blogs om je bedrijf online (beter) vindbaar te maken