IETS WARMER GRAAG

 

Deze week vond de tuinbeurs Tuinidee 2018 plaats. Een goed bezochte beurs met volop inspiratie voor tuin, balkon en dakterras. Ik was op deze beurs namens onze product partner Luca Lifestyle. Wij kregen ontzettend veel positieve reacties en dat leek mij – als vertegenwoordiger van dit merk –  een goede reden jullie in deze blog meer te vertellen over de collectie van Luca Lifestyle.

“Sprezzatura”

Luca Lifestyle biedt een prachtige collectie potten voor binnen en buiten. De collecties van Luca zijn geïnspireerd door de Italiaanse (life)style. Genieten van het leven door aandacht te besteden aan familie, vrienden en natuurlijk overheerlijk eten en drinken. Bovendien besteden de Italianen veel aandacht aan presentatie: tijdloos, elegant en tegelijkertijd weldoordacht design. Maar dan wel zo dat het lijkt alsof het geen moeite heeft gekost. Ze hebben er zelfs een speciaal woord voor: “sprezzatura”. Dit betekent zoveel als er cool uitzien zonder dat het lijkt alsof je er te veel moeite voor hebt gedaan. En dat is precies het effect dat je bereikt wanneer je kiest voor de plantenpotten van Luca Lifestyle.

Collezione

Er is veel aandacht besteed aan de potten van Luca Lifestyle. Zij zijn uniek in hun uitstraling, afwerking en kwaliteit: je krijgt 5 jaar garantie! Bovendien zijn ze gemaakt van kunststof waardoor de potten echt licht zijn: ook jij kunt nu dus zonder te veel moeite deze potten dragen en verplaatsen. Echt “sprezzatura”!

Grigio – een sterke lichtgewicht met glasvezel versterkte potten in een mooie natuurlijke betonlook.  De betonlook is ongeëvenaard en vind je bij geen enkele concurrent zo mooi. De potten zijn te bestellen van XS tot XXL.

Argento – strak en modern design uitgevoerd in een mix van polyester en steenpoeder. Supersterk en met een minimalistische uitstraling.

Maronne – de met echt hout afgewerkte plantenbak voor een warme sfeer. Ideaal voor onder de overkapping of binnen. Een uniek product met een zeer kleine footprint omdat we het hout recyclen.

Metallico – een exclusieve collectie in chroomstaal en aluminium. Voor als u echt een onderscheidende pot in uw tuin wilt!

Moeiteloos cool

Ook al laat de winter nog even van zich horen door flinke vorst en een oostelijk windje, We bereiden ons heimelijk al voor op het voorjaar. Zodra de vorst achter de rug is en de zon gaat schijnen willen we allemaal onze tuin, balkon of dakterras in orde hebben. Aarzel niet en laat je inspireren bij je lokale tuincentrum, door je hovenier of landschapsarchitect.

Voor inspiratie in potten kijk je op www.lucalifestyle.com. Je vindt hier de totale pottencollectie van onze partner. Binnenkort vind je trouwens ook een fantastisch inspirerende fotoshoot over tuinen in het magazine ‘The Art of Living’. 

Laat het voorjaar maar komen, wij zijn er klaar voor, de plantenpotten van Lucalifestyle staan klaar om jouw buitenruimte helemaal “sprezzatura” te maken.

 

Roland Haans

Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.