Ja of nee!?

Tegen het eind van de week overstroomt sociale media met content over de nodige borrels die dan, blijkbaar, vanaf een uurtje of 4 genuttigd worden op kantoor. Kortom (en voor alle socials onder ons) #vrijmibo!

De oorspronkelijke bedoeling van de welbekende vrijdagmiddagborrel is om je collega’s beter te leren kennen. Voor de pessimist misschien wel juist de reden om te proosten op het feit dat je de aankomende dagen (kort) verlost bent van deze mensen! Of om het op een ongebreideld zuipen te zetten omdat je net te horen hebt gekregen dat je je targets deze maand niet hebt gehaald. I don’t know, maar… ík ben er wel voor te porren.

Work hard, play hard

Daar waar hard gewerkt wordt, moet je ook tijd inruimen om te ontspannen en als ras-Brabander gaat dat, mijns inziens, gepaard met een hapje én een natje (lees: bier en bitterballen). Hoe we het nu bij PEP gaan doen, daar valt wel iets voor te zeggen. Bij mijn vorige werkgever was het verplicht deelnemen; dat hoeft van mij ook weer niet. Weer ergens anders mondde het steevast uit op een enorm drankgelach; ook een uiterste. Onlangs kwam het bij ons op kantoor ter sprake; kunnen we niet iets organiseren rondom de vrijdagmiddagborrel? Ja dus!

Met zijn allen

Buiten ’t gebruikelijke borreltje dat wij sporadisch om de week houden, willen we het nu anders gaan doen. Eens per maand zorgen we dat alle collega’s aanwezig zijn en nodigen we 4 à 5 relaties uit. En dat laatste in de breedste zin van het woord. Dus de ene keer die allergrootste klant, maand daarna wellicht juist een concullega of leverancier of juist nu net die ene lead (wie weet trek je ‘m over de streep). Steeds dus een wisselende mengelmoes van ‘interessante’ mensen uit het vakgebied!

Wees welkom

Waarom nou maar een stuk of 4 relaties per vrijmibo? En waarom laten we nou juist zo’n grote variatie aan disciplines langskomen? Gewoon eens niet de geordende veste, maar iedereen die of gebruik of interesse heeft in onze diensten en wij in die van de ander. Dat maakt het namelijk persoonlijk, laagdrempelig, betrokken en dus een stuk gezelliger. En dat is waar het om draait bij PEP!

Heb jij nog geen uitnodiging ontvangen, maar wil je toch een keer komen proosten, mail me gerust op vrijmibo@pepbc.nl en wie weet zie ik je binnenkort in de creatiefste studio aan de Piushaven en drinken we op het eind van de week, altijd doen!

Tot dan, Frank

Zorg dat je website
voor jou gaat werken

  • Identificeer wat de doelen en uitgangspunten van jouw website zijn
  • Verhoog in slechts 10 minuten de waarde van je website
  • Minder copywrite kosten
  • Gebruik blogs om je bedrijf online (beter) vindbaar te maken
Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.