WEBCHECK: HELEMAAL GRATIS!

DOE DE PEP WEBSITE CHECK!

De PEP website check is als een second opinion voor je website. Onze webexperts nemen jouw website handmatig onder de loep en gebruiken hun kritische blik om je van tips en adviezen te voorzien. De meeste van deze tips voer je makkelijk zelf uit, zonder de hulp van een specialist. Na de check kun je dus meteen zelf aan de slag om het meeste resultaat uit je website te halen!

OP WELKE VIJF HOOFDPUNTEN BEOORDELEN WE JOUW WEBSITE?

Snelheid en performance

Een snelle website is belangrijk voor de tevredenheid van je bezoekers. Hoe sneller je website, hoe eerder je bezoekers hebben gevonden wat ze zoeken. Een snellere website draait daardoor bij aan een hogere conversie.

Gebruiksvriendelijkheid

Een gebruiksvriendelijke website draagt bij aan een prettige ervaring voor je bezoekers. Is de indeling van je website logisch, de tekst goed leesbaar en kun je op je mobiele website goed in- en uitzoomen? Dit zijn slechts enkele voorbeelden om je gebruiksvriendelijkheid te verhogen. Hoe gebruiksvriendelijker je website, hoe minder snel bezoekers afhaken.

SEO & Content

SEO is het optimaliseren van je website voor zoekmachines. Goede content speelt een belangrijke rol in de vindbaarheid van je site. Ook het gebruik van de juiste code heeft invloed op hoe snel jij gevonden wordt en hoe hoog jij in de zoekresultaten eindigt.

Veiligheid & Privacy

Veiligheid speelt een steeds grotere rol op websites. Je wilt namelijk niet dat je website wordt gehackt, of dat deze onbedoeld privacy gevoelde informatie deelt met mensen die daar geen toegang toe moeten krijgen. Zoekmachines kijken ook naar de veiligheid van je website.

Online zichtbaarheid

Voor ieder bedrijf is het belangrijk om goed zichtbaar te zijn. Zowel online als offline. Voor de zichtbaarheid van je bedrijf kijken we niet alleen naar je website, maar ook naar je (sociale) netwerk. Zo helpen we je bijvoorbeeld om een brug te slaan tussen je website en je social kanalen.

ONZE WEBEXPERT

BART PLUIJMS

Een super gebruiksvriendelijke website
Bart is expert digitale toegankelijkheid. Zijn doel is om websites beter te maken voor iedereen, ook als je slechtziend bent of als je geen muis of toetsenbord kunt bedienen.

ONZE WEBEXPERT

RIK VAN DAELEN

Zonder data geen succes
Buiten een website die er geweldig uitziet wil je natuurlijk een website die je wat oplevert. Voor mij begint een goed webtraject bij de bouw van de website en gaat het door zolang er data is.

ONZE WEBEXPERT

BABS TUERLINGS

Jouw website – jouw identiteit
Uiteindelijk zorg ik ervoor dat die website er gaaf uit komt te zien. Van ontwerp tot het bouwen van. Met alle input die ik meekrijg zorg ik dat jouw website uitstraalt waar jouw bedrijf voor staat.

BEN JIJ KLAAR OM JE WEBSITE EEN OPPEPPER TE GEVEN?

Vul hier je gegevens in, dan krijg je van ons de resultaten van de PEP website check binnen 5 werkdagen in je mail. De PEP website check is volledig gratis en vrijblijvend!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.