Even voorstellen

Dag! Mijn naam is Elke Daniëls, ik ben 23 jaar, kom uit Helmond en ik ben deze maand gestart als medewerkster op het gebied van communicatie, content en vormgeving. Ik zal deze blog gebruiken om mezelf aan jullie voor te stellen!

Achtergrond

Afgelopen zomer heb ik mijn bachelor Communicatie en Multimedia Design (CMD) behaald. Dit was een erg veelzijdige opleiding waar ik het 4 jaar ontzettend naar mijn zin heb gehad. In mijn 3e studiejaar heb ik een halfjaar stage gelopen bij BriljantNet (zij waren toen overigens nog geen onderdeel van PEP). Ik heb me tijdens deze stage vooral gericht op de onderwerpen projectmanagement, design, video en editing. Mijn insteek was om vooral aan de slag te gaan met video, maar ik merkte al snel dat ik veel meer dingen leuk vond.

Briljante post

Ik heb lang getwijfeld of ik na de CMD-opleiding nog verder wilde studeren. Die extra jaren studie zag ik toch niet echt zitten… Ik vond het tijd om mezelf ergens te settelen en lekker aan het werk te gaan. Via een LinkedIn-post bood ik mezelf en mijn ‘creativiteiTT’ (nogmaals sorry voor de typfout, Frank 😉) aan. Deze post sprong bij de Briljanters in het oog en na een kort belletje zat ik al snel in een sollicitatiegesprek. Ik was er zelf erg enthousiast van geworden en ik hoopte natuurlijk dat dit wederzijds was. Aangezien je nu deze blog aan het lezen bent, kun je wel raden wat de uitkomst van het gesprek was. Yay!

Ik heb werk… en nu?

40 uur per week ben ik nu aan de Piushaven te vinden. Ik ben momenteel vooral bezig met opdrachten voor ROC West-Brabant. Een deel van de opdrachten pak ik zelf op, de rest van de opdrachten brief ik richting de stagiaires, zodat zij ook aan de slag kunnen.

Ik reis iedere dag op en neer van huis naar het werk. Die reis duurt me echter vee(eeeee)l te lang. Het doel dat bovenaan mijn lijstje staat, is dan ook om een eigen woning te vinden. Mocht je de gouden tip hebben, hit me up! Zodra ik een woning heb gevonden en ik wat meer tijd over heb (reizen kost me nu 3 uur per dag), wil ik weer gaan sporten. Ik heb 12 jaar met veel PEP gebasketbald, maar daar ben ik helaas mee gestopt. Ik ben er nog niet helemaal uit wat ik nu wil gaan doen, maar ik heb nog even om wat te bedenken!

Daarnaast wil ik me natuurlijk volop gaan ontwikkelen binnen PEP. Ik kijk er naar uit om mijn collega’s beter te leren kennen en toffe dingen te maken!

Ben jij benieuwd wat PEP voor jou kan betekenen? Kom dan gerust eens langs in onze creatieve studio aan de Piushaven!🙌🏻

Zorg dat je website
voor jou gaat werken

  • Identificeer wat de doelen en uitgangspunten van jouw website zijn
  • Verhoog in slechts 10 minuten de waarde van je website
  • Minder copywrite kosten
  • Gebruik blogs om je bedrijf online (beter) vindbaar te maken