Het maken van een illustratie is een prachtig ambacht

Een cartoon of mascotte wordt vaak gezien als een humoristische tekening. Dit kan bijvoorbeeld een karikatuur zijn van een bepaald personage binnen je organisatie of het kan een afbeelding van een komische situatie zijn. Maar als afbeelding of animatie bij een een presentatie van je bedrijf kan het een enorme toevoeging zijn!

Een plaatje zegt vaak meer dan 1000 woorden

Je bent ervan overtuigd dat je boodschap goed is. Maar hoe overtuig je nou juist jouw toehoorders? Hoe krijg je je consumenten mee in jouw visie? Hoe leg je je idee nou echt goed uit? En… hoe leg je een nieuw proces uit op een manier die mensen meteen snappen?

PEP heeft hier het juiste ambacht voor in huis. We kunnen visuele impressies voorleggen, een ruw ontwerp maken en een bestaand beeld verrijken met illustratieve elementen. Met een illustratie kan een idee verwoord worden tot een beeld, wat bijdraagt aan inzicht en begrijpbaarheid.

Eeehhh, da pupke ken ik ergens van?!

Een mascotte is een voorwerp dat vaak geluk brengt. Ook clubs, bedrijven en verenigingen hebben soms mascottes. Ze dienen als symbool voor de onderneming en worden in vrijwel alle merchandising afgebeeld. Een goede mascotte blijft hangen bij mensen en de link naar je bedrijf wordt hierbij snel gelegd.

Alles wordt beter als je het tekent

PEP maakt dat plaatje of mascotte om de boodschap van jouw bedrijf over te brengen. Helder en duidelijk. Daarmee kun je het hart van de boodschap overbrengen en de complexiteit eruit halen om te laten zien waar het écht over gaat. Wil je komen kijken of voor jouw onderneming de juiste mascotte geboren kan worden? Kom gerust eens langs, dan kijken we er samen even gezellig naar!

Zorg dat je website
voor jou gaat werken

  • Identificeer wat de doelen en uitgangspunten van jouw website zijn
  • Verhoog in slechts 10 minuten de waarde van je website
  • Minder copywrite kosten
  • Gebruik blogs om je bedrijf online (beter) vindbaar te maken
Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.