Een kijkje achter de schermen bij PEP!

Iedere week geven we jullie een sneak peak van wat zich afspeelt bij ons op kantoor en wat de werkzaamheden die we verrichten nou eigenlijk inhouden. Veel van deze werkzaamheden zijn direct aan de buitenkant terug te zien, maar ook achter de schermen gebeurt er stiekem heel veel op het kantoor van PEP!

 

Minder zichtbaar, maar even belangrijk

Mijn werkzaamheden zijn het perfecte voorbeeld van zaken die van groot belang zijn, maar niet direct zichtbaar zijn voor de buitenwereld. Voor iedereen op kantoor ben ik de administratieve steun en toeverlaat en ook facilitaire taken vallen onder mijn verantwoordelijkheid.

Met passie en plezier

 
Tijdens deze dagelijkse back office taken is het vooral belangrijk dat ik secuur en proactief te werk ga, zo zorg ik er voor dat alles op een correcte manier word afgehandeld. Met passie en plezier ondersteun ik het team zodat we samen een dynamische, frisse en innovatieve bijdrage kunnen leveren voor onze klanten en partners.

Gezamenlijk doel

Ondanks dat mijn werkzaamheden zich afspelen op de achtergrond voer ik deze natuurlijk uit met hetzelfde doel als iedereen van team PEP. Alles om uiteindelijk het resultaat voor onze klanten te vergroten!

Ben jij benieuwd wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Onze deur staat altijd open!👋