De service van PEP, online (ook) jouw partner!

Veel bedrijven en ondernemers maken gebruik van een website gebouwd met zogenaamde open-source techniek. Ook PEP bouwt haar websites binnen WordPress, een zogenaamd open- source platform. WordPress biedt veel bestaande code en kent geen dure licenties. Hierdoor kunnen we snel en betaalbaar op maat ontwikkelen, werken onze websites altijd goed op elk device zonder irritatie over traag ladende pagina’s.

Tijd voor een update

Ook WordPress behoeft regelmatig een update. Website codes worden geoptimaliseerd waardoor ook jouw website voorzien blijft van alle gemakken. Onlangs ontvingen wij het bericht dat de ondersteuning van websites binnen de zogenoemde PHP 5.6 gaat stoppen. Een ondersteuning die bedoeld is om webservers dynamische webpagina’s te laten creëren.

De ontwikkelaars stoppen dus met het uitbrengen van updates op deze versie. Wat houdt dat in voor jou? Als je klant bij PEP bent eigenlijk helemaal niets! Door jouw actuele onderhoud- en beveiligingsabonnement bij PEP zetten wij binnen dit abonnement jouw zogenaamde PHP versie automatisch om naar een nieuwe versie. Jij hoeft dus niets te doen, wij regelen dit achter de schermen voor jou. Voor ons de normaalste zaak van de wereld. Mocht je desondanks een melding ontvangen, laat het ons weten.

Een helpende hand

Mocht jij (nog) geen klant zijn bij PEP maar je hebt deze update toch nodig? Geen probleem voor PEP. We nemen je onderhoud- en beveiliging over en zetten binnen dit abonnement je versie automatisch over. Wat als je niets doet? Op korte termijn geen paniek, op langere termijn wel. Je website raakt verouderd en is hierdoor makkelijker toegankelijk voor hackers. We raden je dan ook aan om een update niet te ver vooruit te schuiven.

Twijfel of zorgen? Neem gewoon even contact op. Wij kijken met je mee en geven je een vrijblijvend advies. Een transparant advies van PEP, voor ons heel gewoon!

Zorg dat je website
voor jou gaat werken

  • Identificeer wat de doelen en uitgangspunten van jouw website zijn
  • Verhoog in slechts 10 minuten de waarde van je website
  • Minder copywrite kosten
  • Gebruik blogs om je bedrijf online (beter) vindbaar te maken
Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.