De meerwaarde van een Social pakket bij PEP!

Met veel passie en plezier beheren wij inmiddels een hele hoop social kanalen van erg veel verschillende bedrijven. Deze bedrijven verschillen van de bakker op de hoek tot een bedrijf met meer dan 200 medewerkers. Het maakt niet uit wat voor bedrijf je hebt, het inzetten van goed beeldmateriaal is voor ieder bedrijf even belangrijk. Omdat we bij PEP graag altijd met de klant meedenken, hebben wij de volgende stap gezet:

In jouw (huidige) social abonnement, wordt ook de video en fotografie voortaan volledig verzorgd! Zo hoef jij je nooit meer druk te maken om het aanleveren van het juiste beeldmateriaal. Maar waarom is dat nu zo belangrijk?

Goede content is King!

Goede video en fotografie inzetten voor je social kanalen is één van de belangrijkste dingen, met tof beeld bereik je namelijk een stuk meer dan met tekst. Even wat feitjes op een rij:

  • 78% van de mensen kijkt elke week online video. 55% procent van deze mensen kijkt zelfs dagelijks online video
  • Bijna 50% van de internetgebruikers zoekt naar een video voor hij of zij een fysieke winkel gaat bezoeken
  • Online shoppers die een video van een product of dienst hebben bekeken, schaffen dit product of deze dienst 1,81 keer sneller aan dan een online shopper die geen video heeft bekeken
  • 51% van alle onlinevideo’s worden op mobiele apparaten bekeken, zorg dus voor het juiste en meest optimale videoformaat

Bron: videobird.nl

Volgens mij zeggen bovenstaande feiten al genoeg 😉 Maar zorg naast de juiste content ook voor goede kwaliteit van je beeldmateriaal! Hiermee schep je een duidelijk en betrouwbaar beeld voor jouw onderneming.

Aanvullen van jouw beeldbank

Omdat wij gespecialiseerd zijn in het maken van videoproducties en het schieten van beeldmateriaal, beschikken wij ook over de benodigde apparatuur. Wil je jouw beeldbank aanvullen? Geef een gil en wij komen jouw kant op met de nodige bemanning en apparatuur. Het enige wat jij hoeft te doen is doen waar je goed in bent, je vak uitoefenen. Precies dat willen we graag vastleggen! Persoonlijke content is key!

Gratis handboek om
jouw socials te verbeteren

  • Bepaal en bereik jouw doelgroep
  • Do's & Don'ts voor leuke en afwisselende content
  • Meer actieve fans op je kanalen
  • Tijd besparen door efficiënter te werken
Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.