Dit was de maand van PEP 

Iedere maand gebeurt er bij PEP van alles. In deze maandelijkse blog blikken we terug op de afgelopen maand, geven we een vooruitziende blik, gaan we in gesprek met PEPpers en geven we je wat tips, tricks en leesvoer. 

Benieuwd naar onze maand? Lees snel verder 👇👇👇

PEP Draait Door

Aanstaande zaterdag mogen onze getalenteerde collega’s Pien en Janneke hun DJ-skills laten zien (en horen!) tijdens Willem II – Sparta in Box 3. Onder de naam PEP Draait Door gaan ze er tijdens en na de wedstrijd een feest van jewelste van maken. Wat ze draaien? Vooral Nederlandstalig en carnavalsmuziek (wat eigenlijk ook gewoon Nederlandstalig is).

Voordat het zo ver is moest er natuurlijk nog wel even geoefend worden in onze studio. Wij hebben er al het vertrouwen in, succes! 

 

PEP staat voor Passie en Plezier

En dat is natuurlijk kei leuk! Maar wist je dat het voor je organisatie ook heel belangrijk is dat je medewerkers plezier hebben in hun werk? Tevreden medewerkers melden zich minder vaak ziek, en zijn productiever. Daarnaast is een plezierige werkomgeving een broedplaats voor creativiteit. 

In deze blog van CIPHR lees je over de 6 grootste voordelen van plezier op de werkvloer: https://www.ciphr.com/advice/fun-in-the-office/

Prijsuitreiking Warandeloop

Afgelopen zaterdag vond de Warandeloop plaats waar veldlopers van heel de wereld op afkomen om 10 kilometer te lopen. 

Maikel kreeg de eer om de medailles uit te reiken aan de winnaars. Superleuk! En wie weet, misschien vindt er volgend jaar wel een hele mooie samenwerking plaats tussen PEP en de Warandeloop. 

Tip van Flip: Hoe bewaar ik overzicht?

Het leven kan ontzettend druk zijn, als je veel moet doen is het soms moeilijk overzicht te bewaren. Rachelle heeft haar eigen manier om hier mee om te gaan:

“Aan het begin van de dag maak ik een realistische lijst met de taken die ik die dag wil uitvoeren. Vervolgens werk ik stapsgewijs heel die lijst af. Ik gebruik eigenlijk overal lijstjes voor, zo hou ik altijd het overzicht en vergeet ik niks, ook wanneer het druk is.” 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dat was de maand weer

En we staan allemaal te popelen om met december te starten. Wil jij in december onderdeel worden van onze maand? Wij staan open voor alle vormen van samenwerking! Neem gerust eens contact met ons op.

Tot volgende maand! 

 

 

Bruikbare tips om
jouw socials te verbeteren

  • Bepaal en bereik jouw doelgroep
  • Do's & Don'ts voor leuke en afwisselende content
  • Meer actieve fans op je kanalen
  • Tijd besparen door efficiënter te werken
Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.