Dit was de maand van PEP 

Iedere maand gebeurt er bij PEP van alles. In deze maandelijkse blog blikken we terug op de afgelopen maand, geven we een vooruitziende blik, gaan we in gesprek met PEPpers en geven we je wat tips, tricks en leesvoer.

Benieuwd naar onze maand? Lees snel verder 👇

De PEPcast!

Bij PEP blijven we elke dag ontwikkelen. Zo zijn we nu bezig met een podcaststudio on the go! Hierdoor kunnen podcasts worden opgenomen op een willekeurige locatie. Volgens de wetenschap is het luisteren van een podcast goed voor je brein. Het digitaal luisteren naar een informatief of entertainend verhaal zorgt er namelijk voor dat je je op intellectueel en emotioneel vlak ontwikkelt.

 

Carnaval komt eraan

Met februari in aantocht, kunnen mooie carnavalsproducties natuurlijk niet uitblijven! 🎥 Zo hebben we een videoclip gemaakt voor Claploopers, die een nummer hebben gemaakt met Ferry van de Zaande en Fred van Boesschoten genaamd ‘Niet Naar Huis’. Ook heeft onze eigen Dennis een carnavalskraker opgenomen onder de naam Met Hetters. Benieuwd naar de clip? Check ‘m hier! 👉 

Beide artiesten zullen tijdens Carnaval te bewonderen zijn op Schlecker Festival, waarvan wij de social media in ons beheer hebben. Een drukke maar vooral erg leuke periode dus voor PEP! 👌

 

Curio

Voor Curio zijn we aan de slag gegaan met een magazine over buitenlandstages. Dit magazine is gevuld met de ervaringen van Curio studenten die al op stage zijn geweest. Ook vind je hierin tips over geldzaken en een handig lijstje met wat je allemaal moet voorbereiden voordat je op stage gaat.

Dit is niet het enige waar wij mee aan de slag zijn gegaan voor Curio. Voor de open dagen van eind januari hebben wij de vormgeving op ons genomen: van vlaggen tot naamplaatjes en van vloerstickers tot insteekmapjes.

 

Tip van Flip: HOE BEN IK ZO PRODUCTIEF MOGELIJK?

Op kantoor kan het soms erg druk zijn. De telefoon gaat over, collega’s zijn aan het overleggen over een nieuwe klant, kortom: er is overal afleiding te vinden. Hierdoor kan het zijn dat je soms minder productief bent. Gelukkig zijn er tips om ervoor te zorgen dat je niet zo snel afgeleid wordt en die tips heeft Pien voor je!

‘’Ik vind het fijn om met oortjes in te werken. Hierdoor hoor ik al het geruis om me heen niet meer en kan ik door met mijn eigen werk. Daarnaast zorg ik ervoor dat mijn bureau altijd opgeruimd is. Hierdoor creëer ik rust voor mezelf. Ook vind ik het ook fijn om af en toe een kleine break te nemen. Door af en toe te ontspannen kan ik ook meer inspanning leveren.’’

Dat was de maand weer!

We staan allemaal te popelen om met februari te starten. Wil jij ook onderdeel uitmaken van onze maand? Wij staan open voor alle vormen van samenwerking! Neem gerust eens contact met ons op en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Tot volgende maand!

 

 

 

Bruikbare tips om
jouw socials te verbeteren

  • Bepaal en bereik jouw doelgroep
  • Do's & Don'ts voor leuke en afwisselende content
  • Meer actieve fans op je kanalen
  • Tijd besparen door efficiënter te werken
Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.

Download het handboek nu