Dit was de maand van PEP 

Iedere maand gebeurt er bij PEP van alles. In deze maandelijkse blog blikken we terug op de afgelopen maand, geven we een vooruitziende blik, gaan we in gesprek met PEPpers en geven we je wat tips, tricks en leesvoer. 

Benieuwd naar onze maand? Lees snel verder 👇👇👇

PEP blijft doordraaien!

Deze maand stonden onze getalenteerde collega’s Pien en Janneke weer achter de draaitafel om hun DJ-skills te laten horen in een echte DJ-battle! En al die uren oefenen in de studio hebben zijn vruchten afgeworpen, onze sterren zijn namelijk eerste geworden! 🤩 De boekingen beginnen al binnen te stromen voor feesten en partijen.

 

Kantoorhonden

Bijna elke vrijdag genieten we bij PEP van Frank en Harrie. Deze twee kantoorhonden zijn aangesteld als ontspanningsmanagers en voeren hun functies perfect uit! Hierdoor is er minder stress op kantoor en een betere werksfeer. Iedereen komt wel even aaien wanneer er koffie gehaald wordt en begint meteen over hoe schattig ze bij elkaar liggen. Alleen maar voordelen met deze kwispelende collega’s! En zeg eens eerlijk, zijn het geen schatjes? 😍

Carnaval in December

De feestdagen zijn nog niet begonnen, maar bij PEP wordt er al carnaval gevierd! 🥳 Onze enige echte Ferry van de Zaande heeft een nieuwe carnavalskraker in samenwerking met Claploopers! PEP had de eer om de videoclip op te nemen. Deze komt natuurlijk in het nieuwe jaar online! 

Feestmaand

December staat natuurlijk in het teken van alle feestdagen. Ook bij PEP genieten we er volop van! Kilo’s pepernoten, chocolade en snoepgoed zijn er hier doorheen gegaan. Daarnaast waren er ook weer verschillende jarigen die met een lekkere traktatie aan kwamen zetten. En daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen! 😉

Tip van Flip: Hoe ga ik stressloos het nieuwe jaar in?

Het leven kan soms ontzettend druk zijn en vooral rond de feestdagen ervaren veel mensen stress. Maar hoe kom je nou stressloos de feestdagen door en ga je relaxt het nieuwe jaar in? Daar heeft Renske een paar tips voor:

‘’Ten eerste vind ik het fijn om lekker te bewegen wanneer ik me gestrest voel. Een kwartiertje wandelen doet wonderen! Daarnaast is het ook fijn om te kunnen praten over de dingen waar je over strest. Zodra je je ei kwijt kunt, voel je je prettiger. Of het nou met een collega of een familielid is, praten lucht op!’’

 

 

 

 

 

 

Dat was de maand weer

Nog even en dan staat 2020 weer voor de deur! Wil jij volgend jaar onderdeel worden van onze maand? Wij staan open voor alle vormen van samenwerking! Neem gerust eens contact met ons op. en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Voor nu gaan wij knallend het jaar uit!

Tot volgend jaar! 

 

Bruikbare tips om
jouw socials te verbeteren

  • Bepaal en bereik jouw doelgroep
  • Do's & Don'ts voor leuke en afwisselende content
  • Meer actieve fans op je kanalen
  • Tijd besparen door efficiënter te werken
Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.