De invloed van vloggers

Twee pubers van 11 en 15 jaar lopen er rond bij mij thuis. Allebei zijn ze de hele dag druk in de weer met de telefoon of tablet waar een hoop herrie uitkomt… Nee, geen muziek maar vlogs! En het liefst het geluid op tien natuurlijk want ‘anders kun je het echt niet volgen’.

 

Eindeloos veel opties

Waar ze dan naar kijken? Werkelijk alles komt voorbij! Van vlogs over games zoals Fornite en Farming Simulator tot alles wat daar tussen zit. Vergeet vooral 1 ding niet: wat de vloggers zeggen is altijd waar. Wat een invloed hebben die gasten (en meiden)!

Stiekem worden mijn pubers er in alles door beïnvloed. Van welke games je moet spelen tot zelfs in welke auto je (vader) moet rijden.

 

Naar de film

Het kon dan ook niet uitblijven dat ik met de jongste naar de film van Dylan Haegens moest. In deze film wordt de vlogger Dylan een echte filmster. Door middel van een superhandig computerprogramma hoeft Dylan in de film niet meer dagelijks een vlog op te nemen, maar kan hij het gewoon programmeren. Heerlijk, elke dag niets doen!

Tot er een proef filmpje met niet zulke leuke beelden van zijn vriendin wordt ge-upload: daar gaan zijn abonnees! En Dylan moet door het stof, opbiechten dat hij niet helemaal eerlijk is geweest en heeft vals gespeeld!

De informatiebronnen van nu

Ook in de film komt weer een hele waslijst aan vloggers in beeld (waarvan ik er eerlijk gezegd geen een van ken). De jongste wist ze allemaal feilloos te herkennen. Het is dus wel duidelijk waar de nieuwe generatie informatie vandaan haalt: filmpjes op Youtube.

Ben jij benieuwd naar de opties voor eerlijke communicatie, die natuurlijk ook video en/of animatie in zich heeft? Bij PEP helpen we je graag op weg!👍🏻

Zorg dat je website
voor jou gaat werken

  • Identificeer wat de doelen en uitgangspunten van jouw website zijn
  • Verhoog in slechts 10 minuten de waarde van je website
  • Minder copywrite kosten
  • Gebruik blogs om je bedrijf online (beter) vindbaar te maken