Dit was de maand van PEP 

Februari vliegt als kortste maand elk jaar weer voorbij, ook dit jaar was het geen uitzondering. Maar dat betekent niet dat we stil hebben gezeten op kantoor! Iedere maand gebeurt er bij PEP van alles. In deze maandelijkse blog blikken we terug op de afgelopen maand, geven we een vooruitziende blik, gaan we in gesprek met PEPpers en geven we je wat tips, tricks en leesvoer.

Benieuwd naar onze maand? Lees snel verder 👇

 

Presentatie van partners

Onze tradingpartner Groendakmaker stond deze maand op de grootste en meest innoverende tuinbeurs van Nederland! Drie dagen lang konden geïnteresseerden uitleg krijgen over de voordelen van een groen dak. Alle online en offline uitingen zijn verzorgd door PEP. Daarnaast stond onze eigen Janneke ook klaar voor alle bezoekers!

Ook onze andere tradingspartner CookKing staat in Groenrijk Tilburg met een mooie presentatiestand. Hier wordt het assortiment van CookKing gepresenteerd nu de lente bijna voor de deur staat. Ook deze uitingen zijn allemaal verzorgd door PEP!

De Postelse Druif

Op zijn tijd is het nodig om de huisstijl van je organisatie te passen. Voor De Druiventros, De Postelse Hoeve, Ranksport en Noonies worden op dit moment websites gerealiseerd op basis van een nieuwe huisstijl, ontworpen door PEP. Dankzij de nieuwe huisstijl wordt het in één oogopslag duidelijk dat alle bedrijven onder dezelfde eigenaren vallen. Een gedateerde huisstijl kan namelijk de indruk wekken dat je organisatie niet met zijn tijd meegaat en dus misschien ook wel op andere vlakken achterloopt.

Op dit moment zijn we niet alleen bezig met de websites. Alles waar de huisstijl in terug verschijnt, wordt onder handen genomen door PEP. Zo zijn er bijvoorbeeld ook menukaarten, briefpapier en evenementenboekjes en die allemaal van de nieuwe huisstijl zijn voorzien.

 

 

Carnaval

Carnaval is natuurlijk onmisbaar wanneer je in Kruikenstad werkt. Veel klanten hebben lastminute informatie die ze moeten delen en er moet extra veel worden opgemaakt. Denk hierbij aan posters, banners, bouwhekdoeken etc.). Daarnaast kregen we nog een paar spoedjes binnen van nieuwe klanten, zoals het maken van een albumcover. Tussen alle klanten door hebben we ook even de tijd genomen om ons eigen Instagram filter te maken. Deze kon de hele Carnaval worden gebruikt wanneer je in Tilburg te vinden was. Een erg drukke maar vooral leuke periode bij PEP dus! ALAAAAF 🧡💚

 

Tip van Flip: weer aan de slag na Carnaval

De leukste week van het jaar zit er helaas alweer op en de normale werkweek gaat weer van start. Maar hoe zorg je ervoor dat je weer fris op het werk verschijnt na een week hossen? Daar heeft Steef een paar tips voor:

“Neem een verfrissende douche wanneer je wakker bent. Dit zorgt ervoor dat je poriën worden gereinigd. Daarna is het belangrijk om te ontbijten. Misschien heb je nog geen behoefte aan eten, maar een goed ontbijtje doet wonderen, vooral een ontbijt met eieren. Hierdoor krijg je direct energie en kun je de dag goed beginnen. Race voordat je moet beginnen met werken nog even snel langs de supermarkt en haal wat gember voor in de thee. Dit helpt namelijk om je lichaam te reinigen en na de drankjes die zijn genuttigd tijdens het carnavallen is dit niet zo’n gek idee.’’

Dat was de maand weer!

We staan allemaal te popelen om met maart te starten. Wil jij ook onderdeel uitmaken van onze maand? Wij staan open voor alle vormen van samenwerking! Neem gerust eens contact met ons op en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. 🤝 Tot volgende maand!

 

 

 

Bruikbare tips om
jouw socials te verbeteren

  • Bepaal en bereik jouw doelgroep
  • Do's & Don'ts voor leuke en afwisselende content
  • Meer actieve fans op je kanalen
  • Tijd besparen door efficiënter te werken
Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.