De Corona crisis

Het zijn vreemde tijden, de scholen zijn dicht, alle horeca en steeds meer winkels zijn gesloten en de helft van Nederland is thuis aan het werk. Dit allemaal door het coronavirus en met alle gevolgen van dien. De horeca heeft het economisch zwaar, scholen moet improviseren en laten we het over de werkdruk in de ziekenhuizen maar niet hebben. 

GENOEG CREATIVITEIT

Gelukkig brengt het een hoop creativiteit en ondernemersdrift in de meesten naar boven, zo hadden scholen binnen no-time hun online lesomgevingen up and running en de horeca schakelde vrijwel direct over naar bezorgen. Al met al gebeurt er dus een heleboel, mooi om te zien!

BEREIK JE PUBLIEK

Wel moeten deze verhalen en initiatieven naar buiten gebracht worden, het publiek moet je tenslotte wel vinden en daar helpen wij natuurlijk graag bij! Zo hebben wij een basis animatie ontwikkeld, waarmee je makkelijk je bezorgservice kunt promoten. Animaties kunnen wij volledig op afstand realiseren wat natuurlijk wel gewenst is in deze tijden. 

BETREED DE MARKT OP EEN ANDERE MANIER

Tevens is dit hét moment om die productvideo’s of recept-video’s waar normaliter geen tijd voor is echt eens te gaan produceren. Of wat dacht je van zakelijke gifjes? Dit kan op locatie, maar kan ook bij ons in de studio waar wij de perfecte omstandigheden kunnen creëren. Deze beelden zijn vervolgens heel het jaar in te zetten voor de promotie van je product! Bovenstaande is natuurlijk ook mogelijk zonder fysiek contact.

 

DE KRACHT VAN EEN VERHAAL

Misschien nog wel iets mooiers in deze tijden, al de bijzondere initiatieven die nu ontstaan hebben een verhaal. Deze verhalen zijn prachtig om te vertellen en te delen, voor nu en voor later als we terugkijken op deze tijd. Dit zou bijvoorbeeld kunnen in de vorm van een podcast die wij volledig op afstand op kunnen nemen.

Genoeg mogelijkheden dus! Wil je meer weten of gewoon even sparren over de ideeën die je zelf al hebt verzonnen? Bel ons gerust en dan bespreken we alles onder het genot van een kopje koffie. ☕

Gratis handboek om
jouw socials te verbeteren

  • Bepaal en bereik jouw doelgroep
  • Do's & Don'ts voor leuke en afwisselende content
  • Meer actieve fans op je kanalen
  • Tijd besparen door efficiënter te werken
Heb je ons gratis handboek 'Starten met je Socials' al gezien?

In het handboek geven we je 5 dikke tips over zakelijk social media beheer. Lees hem snel door en begin vandaag nog met het professionaliseren van jouw social media kanalen.