De Brabantse natuur in

Iedere week maak ik op mijn wielrenfiets een tochtje door het Brabantse land. In het voorjaar en de zomer zelfs wel tweemaal in de week. Je komt dan op plaatsen waar je normaal gesproken niet direct komt. Naast het sportieve aspect is dit ook een manier om te zien wat Brabant allemaal te bieden heeft qua natuur en andere mogelijkheden.

Op de fiets door de Brabantse regio, even geen hectiek en tijd om het hoofd weer leeg te maken. Zonder telefoon ga ik eigenlijk nooit van huis: ik gebruik apps om de tocht en (fiets)resultaten vast te leggen. Dit werkt goed om competitie op te bouwen, want een volgende gelegenheid wil je voor jezelf toch weer een betere prestatie neerzetten.

De finishing touch

Afgelopen week presenteerde ik een gedeelte van ons assortiment bij Meesters in de Tuin. Een event gericht op de meer exclusieve inrichters van het zogenaamde buiten terrein, oftewel vaak een tuin. Wij presenteerden dan ook het hogere segment van ons plantenbakken assortiment: de Metallico plantenbak collectie. Een Zwitsers merk van plantenbakken in RVS met een stijlvol design. In mijn ogen de perfecte ‘finishing touch’ voor iedere tuin en elk (dak) terras. Zeker goed passend in het Brabantse Land!

Altijd klaar voor actie

Ook een hoger gesegmenteerd product bij de juiste consumenten krijgen gaat niet vanzelf. Via diverse kanalen en mogelijkheden laten wij samen met onze partner de collectie zien. Denk aan een specifieke website gericht op de doelgroep met online activatie mogelijkheden, maar ook een samenwerking met verschillende webshops. Vaak wil een consument zo’n product ook voelen en zien, hiervoor ben ik altijd op zoek naar nieuwe partners die hierin kunnen en vooral willen voldoen.

Zo ook afgelopen week. Toen ging ik in gesprek met een boomkweker die onze producten kan inzetten in een combinatie van zijn bomen en onze bakken. Een (letterlijke) presentatie vanuit mijn auto was het gevolg!

Let the games begin!

Het blijven zoeken naar nieuwe en innovatieve mogelijkheden om de juiste producten bij de juiste partners te krijgen is een continu spel. Een spel waar ik naast de wekelijkse fietstochten enorm van kan genieten. Samen met mijn PEP collega’s blijven we zoeken naar de juiste combinaties. Dit voor onze partners, maar ook vanuit de behoeften van consumenten. De juiste verbinding(en) maken!

Wil je hier meer over weten? Kom dan gerust eens langs voor een kop koffie. PEP heeft diverse mogelijkheden om ook jou op de juiste weg te helpen, online en offline. Zelfs vanuit de kofferbak van de PEP auto!😉

Zorg dat je website
voor jou gaat werken

  • Identificeer wat de doelen en uitgangspunten van jouw website zijn
  • Verhoog in slechts 10 minuten de waarde van je website
  • Minder copywrite kosten
  • Gebruik blogs om je bedrijf online (beter) vindbaar te maken