Copywriter en content marketeer

Schrijf jij sneller dan je eigen schaduw en stroomt er inkt door je aderen? Wil jij je talent als schrijver combineren met het vakmanschap van online marketing en communicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou… en jij naar ons!

Als stagiair(e) copywriter en content marketeer bij PEP zijn je werkzaamheden ontzettend gevarieerd. Je (her)schrijft o.a. webpagina’s, blogs en scripts, maar niks is natuurlijk te gek voor jou. Verder schrijf je voor SEO- en SEA-doeleinden en werk je mee aan social mediacampagnes.

Daarnaast ga je ook aan de slag als blogger/content creator bij Wij Zijn Tilburg. Wij Zijn Tilburg is een bruisend, nieuw stadsplatform dat bestaat uit creatieve contentmakers met een voorliefde voor Tilburg. Enige affiniteit met de stad is dus een pre.

Eigen inbreng en een actieve werkhouding worden zeer gewaardeerd. Bij PEP neem je zelf de regie van je stageperiode in handen.

Ben jij het talent dat niet mag ontbreken in onze creatieve studio aan de Piushaven? Stuur dan snel een mail naar stage@Pepbc.nl met daarin je cv, motivatie en portfolio.

Wat je hier kan maken!

Artikelen

Je beheert en monitort verschillende social kanalen.

SEO en SEA